Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για το διπλό φονικό στα Χανιά


Πρωτοφανές διπλό έγκλημα σε βάρος δύο ηλικιωμένων – ενός άντρα 82 ετών και μίας 79χρονης (σ.σ. ο πρώτος βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα) και βασικό ύποπτο έναν 40χρονο ασιατικής καταγωγής, ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά.

Πιθανό κίνητρο του διπλού εγκλήματος είναι η ληστεία.

Το χρονικό του διπλού εγκλήματος

Τα ξημερώματα της Κυριακής βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της η 79χρονη, ενώ ο σύντροφός της παρέμενε άφαντος από την Παρασκευή.

Τελικά βρέθηκε κι αυτός νεκρός –μέσα σε βαλίτσα– τη Δευτέρα μέσα στην κατοικία ενός αλλοδαπού από το Μπαγκλαντές που ενοικίαζε το συγκεκριμένο σπίτι από την 71χρονη.

Ο εν λόγω αλλοδαπός έχει εξαφανισθεί. Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή από τους αστυνομικούς, ο ασιάτης κάλεσε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε τον 82χρονο, τον δολοφόνησε και του πήρε τα κλειδιά της κατοικίας της 71χρονης.

Στη συνέχεια, μετέβη στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης την οποία, αφού σκότωσε, επιχείρησε να αρπάξει χρήματα που πίστευε ότι έκρυβε σε διάφορα σημεία.

Αφού ολοκλήρωσε το οργανωμένο σχέδιό του – όπως πιστεύει η ΕΛ.ΑΣ. – έσπευσε να εξαφανισθεί.

Τα στελέχη των διωκτικών αρχών ερευνούν ωστόσο κι άλλες πτυχές της υπόθεσης, όπως και άλλα ενδεχόμενα για τη σειρά των γεγονότων.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom