Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Αγρίνιο: Άνδρας μαχαίρωσε μητέρα και κόρη στο κέντρο της πόλης (φωτο)


Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου κοντά στη Μητρόπολη και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Καραϊσκάκη το πρωί της Κυριακής.

Ένας 39χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δύο γυναίκες (μητέρα και κόρη) σε σπίτι επί του πεζόδρομου. Στο διαμέρισμα εκτός από τις δύο γυναίκες υπήρξε και τρίτη η οποία πρόλαβε και ξέφυγε. Οι δύο γυναίκες τρομοκρατημένες στη συνέχεια έτρεξαν προς το δρόμο ζητώντας βοήθεια.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και έσπευσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ. Οι δύο γυναίκες 39 και 16 ετών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Η 39χρονη έχει τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ η 16χρονη έχει ελαφρύ τραύμα στο χέρι.

Μέσα σε λίγα λεπτά μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, ο άνδρας συνελήφθη.

Για το αιματηρό περιστατικό η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει πως ο 39χρονος συνελήφθη, άμεσα, σήμερα το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου,κατά του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο άνδρας βρισκόμενος στην οικία του με την σύζυγό του, τα τέκνα του και τρείς ακόμη γυναίκες (δύο ενήλικες και μια ανήλικη), γνωστές της συζύγου του, επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε την μια από τις γυναίκες και την ανήλικη 16χρονη κόρη της.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος.

Οι παθούσες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: δύο σπαθιά, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια (τύπου πεταλούδα και σουγιά).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ την προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom