Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Λίγο πιο ήρεμα με τον αντιφασισμό, κύριε πρωθυπουργέ…


«Με τη σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δράση της Χρυσής Αυγής κλείνει ένας τραυματικός κύκλος της δημόσιας ζωής της χώρας. Η πολιτική του διάσταση έχει, ευτυχώς, κριθεί με τη νίκη της Δημοκρατίας, που εξόρισε απ’ τη Βουλή το ναζιστικό μόρφωμα. Τώρα, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δίνει και αυτή την δική της απάντηση», υποστήριξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ως πρωθυπουργός απέχω συνειδητά από τον σχολιασμό δικαστικών κρίσεων» είπε, για να συμπληρώσει, μεταξύ άλλων: «Ως Έλληνας πολίτης, όμως, συμμετέχω στην καθολική ικανοποίηση για την αναγνώριση του εγκληματικού της χαρακτήρα. Και είμαι υπερήφανος για την αταλάντευτη στάση της παράταξής μας που έθεσε ως στρατηγικό της στόχο την πολιτική και κοινωνική περιθωριοποίηση της Χρυσής Αυγής. Γιατί η Νέα Δημοκρατία πολέμησε ανέκαθεν, σταθερά και παντού τον φασισμό».

Ειλικρινά, κύριε πρωθυπουργέ, ηρεμήστε λίγο με τον τόσο έντονο αντιφασισμό. Μας αναγκάζετε να θυμηθούμε ορισμένα πράγματα, χωρίς να αναφερθούμε καν αναλυτικά στην πολλαπλή χρήση των ναζί από την αγαπημένη σας αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom