Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Χρυσή Αυγή: Στην τελική ευθεία για τις αναστολές - Τι προβλέπει η διαδικασία για σήμερα


Στην τελική ευθεία για τα αιτήματα των καταδικασθέντων για αναστολή. Τι ζητά ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γιάννης Λαγός. Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί σήμερα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έκδοση της απόφασης επί των αιτημάτων των καταδικασθέντων για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή για διεύθυνση, προκειμένου να τους χορηγηθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και να μην οδηγηθούν στη φυλακή.

Η έναρξη της σημερινής συνεδρίασης έχει οριστεί για τις 11 το πρωί. Η πρόεδρος κατά τη χθεσινή διακοπή είπε πως σήμερα θα πρότεινε η εισαγγελέας επί των αιτημάτων του Ηλία Κασιδιάρη και του Ιωάννη Λαγού που τέθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση και μετά θα λάβει απόφαση το δικαστήριο.

Τι ζητά ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανιζόμενος στο δικαστήριο για τρίτη φορά στα 5,5 χρόνια έθεσε ζήτημα σχετικά με κυβερνητικό στέλεχος της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμάρα, ο οποίος κατήγγειλε πως συνομιλούσε με πρόσωπο που είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γιώργο Ρουπακιά και ζήτησε την κατ´αντιπαράσταση εξέταση μαζί του.

Από την άλλη, η υπεράσπιση του Γιάννη Λαγού ζήτησε να αναγνωστούν στο δικαστήριο δύο βουλεύματα με τα οποία, όπως υποστηρίζει, κρίθηκε ότι δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom