Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ολα μηδέν στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναιτωλικό


Η Λαμία υποδέχτηκε απόψε τον Παναιτωλικό στην έδρα της για το κλείσιμο της αυλαίας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League κι έπειτα από ένα παιχνίδι κακοποίησης του ποδοσφαίρου μοιράστηκαν από ένα βαθμό!

H γηπεδούχος Λαμία δεν είχε κερδίσει ούτε έναν πόντο στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές και βρίσκεται στην τελευταία θέση, ενώ ο φιλοξενούμενος Παναιτωλικός είχε δύο βαθμούς από τις ισοπαλίες κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πάρα πολύ κακές σε σημείο που να μην μπορούν ν' αλλάξουν δεύτερη μπαλιά οι παίκτες τους.Ο Παναιτωλικός κατά διαστήματα είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει στην περιοχή της Λαμίας,ενώ έπαιζε και χωρίς σεντερ φορ.Από την άλλη οι γηπεδούχοι φύλαγαν τα μετόπισθεν και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να φτάσουν στην περιοχή του Κνετ.Ιδια γεύση και στο δεύτερο κι έτσι το 0 - 0 ήρθε φυσιολογικά.

Στο 12' η πρώτη ευκαιρία για την Λαμία,όταν ο Ρόμανιτς πλάσαρε μέσα στην περιοχή, πάνω στον γκολκίπερ του Παναιτωλικού.

Στο 38' νέα ευκαιρία για την Λαμία: Ο Βασιλακάκης έβγαλε την σέντρα, ο Ντέλετιτς έκανε το ψαλίδι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 45' ο Παναιτωλικός βρέθηκε μέσα στην περιοχή με τον Γιάκολις που έκανε το κοντρόλ,αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Αντέτζο.

Λήξη του ημιχρόνου χωρίς σκορ!



Χωρίς άλλες αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στον ίδιο ρυθμό του πρώτου με τον Μάκη Χάβο να βάζει στο 60' καθαρόαιμο σέντερ φορ μήπως και....,αλλά δεν....
 
Στο 66' ωραία πάσα του Βέργου προς τον Αριγίμπι,που έκανε την κίνηση στην μεγάλη περιοχή, όμως ο Επασί βγήκε και απομάκρυνε.

Στο 71' ένα σουτ του Ντέλετιτς μέσα στην περιοχή, απέκρουσε ο Κνετ. Η πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου.

Συνεχές κλωτσοσκούφι στο κέντρο γηπέδου ,ανικανότητα να μπουν και οι μεν και οι δε στις αντίπαλες περιοχές και οι πολλές αλλαγές δεν προσέφεραν τίποτα περισσότερο....
 
Ενα πολύ κακό ματς με συνεχή λάθη επί λαθών και από τις δύο ομάδες, πολλούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, άγχος, κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη στο Χατζηστραβό στις καθυστερήσεις του αγώνα, φυσικό ήταν να τελειώσει χωρίς γκολ...

Πρώτος βαθμός για τη Λαμία και τρίτος για τον Παναιτωλικό.... και οι δύο πρέπει να δουλέψουν πολύ σε όλους τους τομείς αν θέλουν να παίζουν και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Σκόνδρας(84' Χατζηστραβός), Βύντρα, Αντέτζο, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς(84' Βασιλόγιαννης), Βασιλακάκης(40' Μπουλούλης), Ρόμανιτς, Καραμάνος(40' λ.τ. Αραμπούλι, 75' Μπιανκόνι).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης(14' λ.τ. Ντουάρτε), Καρασαλίδης, Λιάβας, Ντάλσιο, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις(70'  Τσιγγάρας), Μάζουρεκ, Αριγίμπι(70' Μεντόσα), Ντίας,Περέιρα(59' Βέργος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom