Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Τραγωδία στην Αχαΐα: 9χρονο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή στο σχολείο


Σοκ σε Σκιαδά και Σταυροδρόμι Αχαϊας από τον θάνατο μαθητή της δεύτερης τάξης του δημοτικού την ώρα που βρισκόταν στο σχολείο.

Ο άτυχος μαθητής κατέρρευσε στο προαύλιο του σχολείου και παρά τις προσπάθειες εκπαιδευτικών και του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν στη ζωή κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί λιποθύμησε ξαφνικά στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.Αμεσα οι έκπαιδευτικοί έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να το συνεφέρουν.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα, αλλά ούτε οι διασώστες μπόρεσαν να κάνουν κάτι.Ο θάνατος φέρεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Η καταγωγή του παιδιού ήταν από το Σκιαδά και φοιτούσε στο δημοτικό σχολείο Σταυροδρομίου

Ο Γιώργος Μπαρδάκης είναι ο 9χρονος που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ βρισκόταν στο σχολείο του  ξαφνικά λιποθύμησε.

Οι γονείς του και η μεγαλύτερη αδελφή του είναι απαρηγόρητοι

Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την περιοχή.

Ο θάνατός του φέρεται να έχει παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, το παιδί είχε πρόβλημα εκ γενετής και του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, επικοινώνησε ήδη με το σχολείο, προκειμένου να ενημερωθεί για την τραγωδία, αλλά και με την οικογένεια του παιδιού.

https://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom