Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΤΩΡΑ: Σκηνές Φαρ Ουέστ με πυροβολισμούς, καταδίωξη και 3 τραυματίες στον Άγιο Παντελεήμονα


Αιματηρό επεισόδιο στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και αλλοδαπών. Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς και τροχαίο στον Κηφισό.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από συμπλοκή με πυροβολισμούς που φαίνεται πως ξέσπασε στον Άγιο Παντελεήμονα το μεσημέρι της Δευτέρας (19.10.2020).

Είναι άγνωστο ακόμα τι προκάλεσε το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί στο πόδι και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα έγινε ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και αλλοδαπών. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε στο πόδι ένας πολίτης, που εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει από το σημείο!

Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών και ενώ είχε κληθεί η αστυνομία, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και ξεκίνησε επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς που κατέληξε στον Κηφισό.

Λίγο αργότερα, σημειώθηκε σύγκρουση στην εθνική οδό ενός αυτοκινήτου με τρεις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ,με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. Κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκίνητο ανήκει στους δράστες, ενώ οι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί αλλά δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom