Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί - Την αναζητά και η Αγγελική Νικολούλη


Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί συνεχίζεται με την αστυνομία να βρίσκεται σε συναγερμό αλλά και την Αγγελική Νικολούλη να επιστρατεύει τις "δυνάμεις" της ώστε να την εντοπίσει μέσω της εκπομπής της. Οι συγγενείς της ζουν μέρες αγωνίας και φόβου. Η Άρτεμις Βασίλη εξαφανίστηκε από το Κορωπί στις 16/10/2020.

Μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημάδι ζωής και οι έρευνες αστυνομίας και εθελοντών, παραμένουν άκαρπες. Το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη σήμερα το βράδυ στις 23:50 με ζωντανές συνδέσεις ακολουθεί τα ίχνη της, σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στην υπόθεση.

Το κινητό της τηλέφωνο αυτή τη στιγμή είναι κλειστό, ωστόσο το τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται στις 18:15 της Παρασκευής που εξαφανίστηκε στην Παλλήνη.

Επίσης, δεν έχει βγάλει χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, ενώ πάνω της είχε μόνο 40 ευρώ.

Οι αρχές ερευνούν τις τελευταίες της επαφές στα social media για να διαπιστώσουν με ποιον συνομιλούσε και αν κάποιος την παρότρυνε να τον συναντήσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο πατέρας της 19χρονης εξέφρασε τους φόβους του για τη ζωή της κόρης του κι έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές.

Στη σελίδα της Αγγελικής Νικολούλη γίνεται λόγος για "αυτοκίνητο που το είδαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα σταθμευμένο έξω από το σπίτι του. Το πρωί βρέθηκε χτυπημένο και εγκαταλελειμμένο σε ερημική περιοχή. Ο οδηγός, άφαντος… Οι αναπάντητες κλήσεις μες τη νύχτα, οι περίεργες διαδρομές, τα σκόρπια χρήματα και η ανοιχτή μπαλκονόπορτα, συνθέτουν το σκηνικό του θρίλερ."

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom