Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΤΩΡΑ: Ενταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης - Αγανάκτηση του Δημάρχου για την παραμονή του αρματαγωγού (βίντεο)


Ενταση αυτή την ώρα στο λιμάνι της Μυτιλήνης,σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο η πρωινή εκπομπή  του ΑΝΤ1.Μετανάστες που διαμένουν στο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού κατέβηκαν στην προβλήτα του λιμανιού και διαμαρτύρονται.

Το πλοίο παραμένει δεμένο στο λιμάνι "φιλοξενώντας" 450 μετανάστες,οι οποίοι ενώ έχουν ταυτοποιηθεί θέλουν να αναχωρήσουν για την Αθήνα...

Για την ώρα η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Αγανάκτηση του Δημάρχου Μυτιλήνης για την παραμονή του αρματαγωγού στο λιμάνι
Στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 8 Μαρτίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την παραμονή των νεοαφιχθέντων από 1ης Μαρτίου προσφύγων και μεταναστών.

Ο κ. Κύτελης μιλώντας στην κάμερα του «Ν» ζήτησε να δοθεί εντολή προκειμένου να αναχωρήσει το αρματαγωγό από το λιμάνι της πόλης. Σε επικοινωνία που είχε, «με αυτούς που ασκουν μεταναστευτική πολιτική», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εξέφρασε την αγωνία του, την αγανάκτηση αλλά και την αδυναμία του Δήμου να αντέξει αυτή την κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

«Αυτά που εξαγγέλθηκαν και ήταν στη θετική κατεύθυνση πρέπει να υλοποιηθούν, γιατί βλέπουμε μια στασιμότητα και μια αβεβαιότητα» τόνισε ο κ.Κύτελης.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημάρχου Μυτιλήνης:

https://www.stonisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom