Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Άλλοι 5 νεκροί σήμερα από τον κορονοϊό - 37 συνολικά στην Ελλάδα


Πρόκειται για 4 ηλικιωμένους ανθρώπους που νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη κι έναν 40χρονο με υποκείμενο νόσημα επίσης στην Αθήνα.Μέχρι χθες, τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ήταν 1.061.

Άλλοι 4 ηλικιωμένοι άνθρωποι κι ένας 40χρονος έχασαν σήμερα τη ζωή τους από κορονοϊό, αυξάνοντας στους 37 τους νεκρούς στην Ελλάδα. Πρόκειται για 4 ηλικιωμένους, έναν που νοσηλευόταν στο Σωτηρία, έναν που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη,έναν ηλικιωμένο από την Ξάνθη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (29.03.2020) τα ξημερώματα, έναν ασθενή που κατέληξε στο Σισμανόγλειο κι έναν μόλις 40 ετών με υποκείμενο νόσημα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 1.061.
Με πληροφορίες από xanthinea & newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: