Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Θρήνος στον ΠΑΟΚ: Επιφανής φίλος της ομάδας μπάσκετ το 33ο θύμα του κορονοϊού


Το 33ο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα φαίνεται ότι ήταν ο Μάνος Μαλέλης, ένας επιφανής φίλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος και είχε υποστηρίξει οικονομικά τα τελευταία χρόνια, την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μάνος Μαλελής έγινε το 33ο θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, έχοντας δώσει τις τελευταίες ημέρες τη δική του μάχη στο νοσοκομείο του ΑΧΕΠΑ. Με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του.

Ο Μάνος Μαλελής ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες του Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και παράλληλα ένας από τους υποστηρικτές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ίδιος είχε βοηθήσει την ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου στις δύσκολες στιγμές, έχοντας μεσολαβήσει για να βρεθούν σημαντικές χορηγίες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, έχοντας προσβληθεί από την πανδημία του κορωνοϊου. Μετά από μάχη ημερών και με τον οργανισμό του να είναι επιβαρυμένος από υποκείμενα νοσήματα, έχασε τη μάχη με τον φονικό ίο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος. Καλό ταξίδι Μάνο…”

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος.
Καλό ταξίδι Μάνο…


Προβολή εικόνας στο Twitter



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom