Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Θεσ/κη: Τραγική εξέλιξη για τον 31χρονο Σωτήρη - Βρέθηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή στην Ευκαρπία


Με το χειρότερο τρόπο έπεσε η αυλαία στην εξαφάνιση του νεαρού από τη Θεσσαλονίκη.Ο Σωτήρης Μάτο 31 χρόνων, που αναζητούσαν η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" και το Missing Alert, εντοπίστηκε νεκρός από διερχόμενο ποδηλάτη σε ορεινή περιοχή της Ευκαρπίας.

Ο νεαρός που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε χαθεί στις 13 Μαρτίου από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν.

Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γεράσιμος Κουρούκλης εμπνευστής και δημιουργός των “Silver Alert” και “Γραμμή ζωής” το απόγευμα της 26ης Μαρτίου ενημερώθηκε για την ανεύρεση και την απώλεια της ζωής του νεαρού Σωτήρη.

“Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Σωτήρη Μάτο που είχε χαθεί την 13/03/2020. Ο 31χρονος, είχε εξαφανισθεί την 13/03/2020, από τη Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός… Η υπηρεσία Silver Alert, το απόγευμα της 26/03/2020, έλαβε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του. Η σορός του εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, από ποδηλάτη που ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom