Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Τέσσερις συλλήψεις για τον εμπρησμό του Athenaeum Palace στη Λεωφόρο Συγγρού!


Εξιχνιάστηκε ο εμπρησμός του ξενοδοχείου Athenaeum Palace στη λεωφόρο Συγγρού, στις 5 Δεκεμβρίου 2019, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφαλείας Αττικής.

Προηγήθηκε συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν τα δεδομένα της υπόθεσης και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά με τα συλλεχθέντα στοιχεία και πειστήρια και τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Όπως προέκυψε στην υπόθεση του εμπρησμού του Athenaeum Palace  εμπλέκονται συνολικά τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα δυο Πακιστανοί υπάλληλοι του ξενοδοχείου, ως φυσικοί αυτουργοί, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες με εντάλματα σύλληψης του αρμόδιου Ανακριτή και ένας Έλληνας και μια Ελληνίδα , ως ηθικοί αυτουργοί του εμπρησμού και της προκληθείσας φθοράς στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Από τον εμπρησμό προκλήθηκαν σωματικές βλάβες σε τρία άτομα, με σοβαρότερη την κατάσταση αλλοδαπής γυναίκας, η οποία εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αττικής, όπου διασωληνώθηκε και παρέμεινε νοσηλευόμενη για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε ΕΔΩ για τις ενδείξεις εμπρησμού που υπήρχαν από την αρχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom