Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός ΤΩΡΑ: Νεκρή 81χρονη που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους - Κατέληξε κι άλλη μία ηλικιωμένη στο "Σωτηρία" (βίντεο)


Μια 81χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Η γυναίκα είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα την Καθαρά Δευτέρα.

Το ταξίδι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το είχε κάνει με την αδερφή της η οποία είναι σε καραντίνα καθώς έχει βρεθεί με κορονοϊό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η γυναίκα τηλεφωνούσε στην αδελφή της τις τελευταίες δύο ημέρες χωρίς αποτέλεσμα. Ο χώρος έχει αποκλειστεί και έχει σφραγιστεί. Επί τόπου σπεύδουν και ειδικά συνεργεία προκειμένου να ληφθούν όλες οι προφυλάξεις στην περίπτωση που η 81χρονη έφυγε από την ζωή από τον κορονοϊό.



Στους 18 οι νεκροί - Κατέληξε ηλικιωμένη στο "Σωτηρία"

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, κατέληξε μια ηλικιωμένη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Οι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται πλέον σε 18, 14 άνδρες και 4 γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη είχε υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται ότι τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας έχουν φτάσει τα 695, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα. Όπως ανέφερε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, αυτή τη στιγμή 114 συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 35 είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, με μέση ηλικία τα 68 έτη.

«Από το σπίτι» η πιο αποτελεσματική μάχη, λένε οι επιστήμονες

Στο στοίχημα της ανάσχεσης εξέλιξης του επικίνδυνου ιού που παλεύουν να κερδίσει η Ελλάδα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου στην ΕΡΤ Αθ. Εξαδάκτυλος μιλώντας στην ΕΡΤ. “Πρέπει όλοι να συμπεριφερόμαστε ως ασθενείς. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω” είπε. “Επιπεδώνουμε την καμπύλη της επιδημίας, “επιπεδώνοντας” τον καναπέ και κρατώντας κλειστή την πόρτα” τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom