Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2 - 0 (φωτο & βίντεο)


Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 1.

Οι Πειραιώτες αν και κατώτεροι της εμφάνισής τους απέναντι στην Αρσεναλ έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν τη νίκη,ενώ οι Αγρινιώτες περιορίστηκαν σε παθητικό παιχνίδι.


Τελικά μετά από ένα ματς χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη,(αφού μπήκε στο γήπεδο ο Βαλμπουενά) με 2 - 0 και ξέφυγε 7 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ,ο οποίος ήρθε 1 - 1 με την Ξάνθη

Μόλις στο 6' ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Ελ Αραμπί μετά την κεφαλιά του Χασάν,αλλά ο διαιτητής ακύρωσε σωστά το γκολ για οφσάιντ.

Στο 29' τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Σα: Ο Άλβαρες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Μπα έδιωξε την τελευταία στιγμή, αλλά ο Μουνιέ στην προσπάθειά του να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, χτύπησε με δύναμη με το παπούτσι τον Σα.

Στο 45'+1' ο Ελ Αραμπί σκόραρε από κοντά μετά από κεφαλιά πάσα του Χασάν,όμως ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο Μαροκινός ήταν οφσάιντ.

Τέλος ημιχρόνου χωρίς σκορ και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες

Στο τέλος του πρώτου μέρους ο Κνετ τραυματίστηκε στο δεξί πόδι κι έτσι στο δεύτερο ξεκίνησε ο Φερνάντεθ στη θέση του.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα η είσοδος του Βαλμπουενά έφερε αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό.

Στο 60' ο Μασούρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Βαλμπουενά από δεξιά και αφού νίκησε στη μονομαχία τον Ταχάρ, γράφοντας το 1 - 0.

Στο 68' η πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό,όταν από σουτ του Ντάουντα η μπάλα έφυγε άουτ!

Στο 89' ο Βαλμπουενά πέρασε στον Αραμπί, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μαρσιάλ και κατέληξε άουτ. Ήταν κόρνερ, αλλά οι διαιτητές δεν είδε πως είχε βρει τη μπάλα ο στόπερ του Παναιτωλικού...

Στο 94' με τη λήξη του αγώνα δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό: Και πάλι ο Βαλμπουενά από δεξιά έδωσε στον Μπουχαλάκη, αυτός έκανε το σουτ με το δεξί μέσα από την περιοχή και σκόραρε γράφοντας το τελικό 2 - 0.

Ο Παναιτωλικός έχασε μεν,αλλά κράτησε μία διαφορά 6 βαθμών από τον Πανιώνιο,ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1 - 1 με την ΑΕΚ....

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα(67' Σισέ), Γκασπάρ, Καμαρά, Μπουχαλάκης,Μασούρας, Ραντζέλοβιτς(56' Βαλμπουενά), Χασάν, Ελ Αραμπί(90' Λοβέρα).

Παναιτωλικός: Κνετ(46' λ.τ. Φερνάντεθ), Κέβιν, Μαρσιάλ, Μαλής, Σίεστεντ, Ντάλσιο, Ταχάρ(75' Μιμίτο), Μουνιέ(90' Καββαδίας), Άλβαρες, Ντίας, Ντάουντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom