Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ιταλία: “Κλείνει” όλη η χώρα για 15 μέρες - Ανοικτά μόνο φαρμακεία και σούπερ μάρκετ (βίντεο)


Γενικό “λουκέτο” σε όλες τις εμπορικές δραστηριότητες στην Ιταλία ανακοίνωσε ο Κόντε! Σε διάγγελμα μέσω Facebook ανακοίνωσε πως κλείνουν όλες οι επιχειρήσεις της πολύπαθης χώρας. Δείτε την δραματική ανακοίνωση.

Ο Τζιουζέπε Κόντε, απηύθυνε ζωντανό μήνυμα μέσω Facebook και ανακοίνωσε πως όλη η Ιταλία, ολόκληρη η χώρα, είναι πια μια “κόκκινη ζώνη”!

Ανακοινώθηκε επισήμως το κλείσιμο όλων των εμπορικών δραστηριοτήτων για δεκαπέντε ημέρες.

Αυτό σημαίνει… όλα. Όλες οι επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες σταματούν να λειτουργούν και θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά μόνο τα φαρμακεία και τα καταστήματα τροφίμων.

Δείτε όσα είπε όπως μεταδόθηκαν live μέσω Facebook:


Δείτε την ανάρτηση που έκανε νωρίτερα, προαναγγέλλοντας το μήνυμά του

Κορονοϊός στην Ιταλία: 196 νεκροί σε μία ημέρα, στα 12462 τα κρούσματα

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην γειτονική χώρα ανέρχονται πλέον στις 12.462, από 10.149 την Τρίτη.
Ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό στην Ιταλία αυξήθηκε στους 827 σήμερα, από 631 που ήταν την Τρίτη, σύμφωνα με τον νεότερο επίσημο απολογισμό.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται πλέον στις 12.462, από 10.149 την Τρίτη.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως σε 617 ανέρχεται ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας του κορονοϊού μόνον στην βόρεια περιφέρεια της Λομβαρδίας, μια αύξηση 149 θανάτων μέσα σε μια μέρα.
Πηγή που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της τόνιζε πως ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην περιφέρεια, που περιλαμβάνει το Μιλάνο, αυξήθηκε κατά 1.489 τις τελευταίες 24 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom