Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Κοιλάδα Αργολίδας: Κλείνει ο κύκλος των μαρτύρων στη δίκη για τον θάνατο του καπετάνιου


Παρατείνεται η αγωνία στο θρίλερ για τον θάνατο του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Δεκέμβριο του 2014, όταν δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στον θώρακα και στο κεφάλι μέσα στην αυλή φιλικού του προσώπου.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση αναμένεται να καταθέσει ο τεχνικός σύμβουλος που συνέταξε τη βαλλιστική έκθεση κατ’ εντολή της υπεράσπισης της κατηγορούμενης χήρας Δήμητρας Βούλγαρη, η οποία είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του συζύγου της.

Αυτοκτόνησε εξαιτίας κατάθλιψης

Η κατάθεση του συγκεκριμένου μάρτυρα, με την οποία κλείνει ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων, ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή. Όμως εξαιτίας κωλύματος μιας εκ των ενόρκων ο τεχνικός σύμβουλος θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα την ερχόμενη Τρίτη, οπότε αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά η δίκη.

Η πλευρά της 40χρονης χήρας υποστηρίζει ότι ο άτυχος καπετάνιος έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, μετά και την κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά ούτε και της δολοφονίας του 42χρονου!

Μάλιστα, σε προηγούμενη συνεδρίαση οι δικηγόροι της κατηγορουμένης είχαν κάνει αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο προκειμένου να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος αυτοκτόνησε εξαιτίας κατάθλιψης, όπως ισχυρίζονται.
https://www.argolikeseidhseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom