Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Αποκάλυψη: Δυο ώρες περίμενε στην ουρά του Σωτηρία η 40χρονη που είναι το τρίτο κρούσμα κορονοϊού


Η 40χρονη γυναίκα δεν άντεξε να περιμένει στην ουρά και αποφάσισε να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Νοσηλεύεται πλέον στο Αττικόν και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα. Λουκέτο για 14 μέρες στο σχολείο του γιου της 38χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Επί δυο ώρες περίμενε στην ουρά προκειμένου να εξεταστεί η 40χρονη γυναίκα από το Μαρούσι που είναι ο άνθρωπος που διαγνώστηκε ως το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα περίμενε μάταια να εξεταστεί στο νοσοκομείο Σωτηρία επί δυο ώρες και έτσι αποφάσισε για να τελειώσει η ταλαιπωρία της να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η γυναίκα, που είναι 40 ετών και μένει στο Μαρούσι είχε ως αρχική επιλογή της ένα από τα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς. Όμως το μετάνιωσε πικρά.

Η σύζυγος στελέχους μεγάλης εταιρείας στα νότια προάστια, που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία και είναι το τρίτο κρούσμα κορονοϊού στην χώρα μας επισκέφθηκε στη συνέχεια το ιδιωτικό θεραπευτήριο και από εκεί την παρέπεμψαν στο Αττικόν που είναι και νοσοκομείο αναφοράς.

Click4MoreΓυναίκα 40 ετών από το Μαρούσι το τρίτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα! Καλά στην υγεία τους η 38χρονη και ο γιος της στο ΑΧΕΠΑ

Τα άλλα δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι στην Θεσσαλονίκη και πρόκειται για την 38χρονη επιχειρηματία και τον γιο της, μαθητή Δημοτικού.

Το τρίτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Η κατάσταση της υγείας και των τριών ανθρώπων που έχουν προσβληθεί είναι καλή και παρακολουθούνται από τους ειδικούς.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ιχνηλατείται και το κρούσμα που νοσηλεύεται στην Αθήνα έτσι ώστε να εντοπιστούν όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί της κατά και μετά την επιστροφή της από την Ιταλία.

«Είναι στην περιοχή των Αθηνών το τρίτο κρούσμα. Είναι σε καλή κατάσταση και θα νοσηλευθεί σε νοσοκομείο αναφοράς. Είναι νεαρή συμπατριώτισσα», δήλωσε ο κ. Τσιόδρας.

Κλειστό για 14 ημέρες το σχολείο του γιου της 38χρονης
Όπως έγινε επίσης γνωστό το σχολείο του παιδιού της 38χρονης που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ θα μείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους για τουλάχιστον 14 ημέρες. Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Παιδείας και Υγείας αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας του 105ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για 14 ημέρες, από 28/2 ως και 12/3, «λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κοροναϊού».

Όπως διευκρινίστηκε, είναι πολύ σημαντικό να ελεγχθεί ο περίγυρος των κρουσμάτων αλλά και όλοι όσοι εκτιμούν ότι ήρθαν σε επαφή μαζί τους να βρίσκονται σε εγρήγορση ώστε εάν εμφανίσουν το παραμικρό ύποπτο κρούσμα να απευθυνθούν στον ΕΟΔΥΥ ή στον θεράποντα ιατρό τους.
https://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom