Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

«ΚΟΡΑΚΙ» ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ κόκκινων δανείων (από το δικό της νόμο!) η Λούκα Κατσέλη...


Η κυρία Κατσέλη τελικά είναι πολύ ανήθικη, πουλούσε ανθρωπιά, τώρα πουλάει απάνθρωπια μέσα από πολυεθνική κόκκινων δανείων.Ολα για τον παρά γίνονται, κάποιοι καταστραφηκαμε από την κρίση που αυτοί έφεραν,
και κάποιοι μαζεύουν σαν τους μαυραγοριτες, και την τελευταία στάλα αίματος του Έλληνα. Κάποια κορόιδα θα τους ξανά ψηφίσουν για να τους ξανά σώσουν, σώστε μόνοι σας τον εαυτό σας αγαπητοί μου από τα διαχρονικά κοράκια όλων των αποχρώσεων, προσωπικά η τελευταία φορά που πήγα στην κάλπη ήταν και η τελευταία φορά που ψηφίζω κοράκι...
Maria Xatzikranioti 

Η Κατσελη πουλαει τα ακινητα του "νομου Κατσελη"
Κατσελη κερναει Κατσελη πινει
Ilias Georgikos 
---------------------
Θέμα έχει δημιουργηθεί με την Λούκα Κατσέλη για την οποία αποκαλύπτεται ότι λίγο μετά τις εκλογές του 2019 ανέλαβε θέση μη εκτελεστικού μέλους στη διοίκηση της εταιρείας «Πέπερ Ελλάς Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις», αυστραλιανών συμφερόντων.

H  ίδια η κ. Κατσέλη ισχυρίζεται ότι ο ρόλος της ως ανεξάρτητο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Pepper Hellas δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από το να διαχειρίζεται τα χρέη για το καλό της εταιρείας διαχείρισης, όπως και του ίδιου του οφειλέτη”.

H Pepper Hellas που με τη σημερινή της μορφή εμφανίζεται να έχει συσταθεί προς διετίας (22/1/2018), δεν έχει ακόμη ξεκινήσει ουσιαστική δράση στην Ελλάδα, γεγονός που θα γίνει σύντομα, μόλις τελειώσουν τα διαδικαστικά της εξαγοράς της από τον αυστραλιανό όμιλο Link εντός του 2020. Η απόκτηση από την τελευταία του ευρωπαϊκού κλάδου διαχείρισης δανείων, περιουσιακών στοιχείων και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών του Pepper Group έγινε στα τέλη Ιανουαρίου.

Η Pepper Hellas αποτελεί το ελληνικό τμήμα της Pepper Group η οποία αρχικά εξαγοράστηκε το 2017 από την αμερικάνικη πολυεθνική KKR Co. Inc (Kohlberg Kravis Roberts) έναντι 675,9 εκατ. δολαρίων ενώ πρόσφατα το ευρωπαϊκό της σκέλος (Pepper Εuropean Servicing) αποκτήθηκε από την αυστραλιανή Link Group έναντι 200 εκατ. ευρώ.

Η αυστραλιανών συμφερόντων -πλέον- "Pepper Εuropean Servicing", αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα σε χώρες με μεγάλο πρόβλημα κόκκινων δανείων όπως η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα, έχοντας υπό διαχείριση κεφάλαια δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ και πάνω από 60.000 λογαριασμούς στεγαστικών δανείων, των οποίων το 80% αποτελούν εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια.

Η σημερινή Pepper Hellas SA αποτελεί, δε, μετεξέλιξη της NAI Hellas/Advent η οποία συστήθηκε προ ετών στην ελληνική αγορά ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων, εκτιμητών και διαχειριστών ακίνητης περιουσίας στην ελληνική αγορά με πελάτες τράπεζες, ΑΕΕΑΠ κοκ.Κ αρέσκονται ακόμη και σήμερα να παρομοιάζουν με τα «κοράκια» των κόκκινων δανείων…

H Λούκα Κατσέλη εμφανίζεται να συμμετέχει λίγες μέρες μετά τις εκλογές, στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «Πέπερ Ελλάς Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις», με διακριτικό τίτλο «Pepper Ελλάς E.Δ.Α.Δ.Π.» και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 144973001000 με έδρα το Μαρούσι Αττικής. 

Η εταιρεία αυτή με μετοχικό κεφάλαιο 515.000 ευρώ σήμερα, φιλοδοξεί να γίνει μια από τις ισχυρότερες «κυνηγούς κεφαλών» στα κόκκινα δάνεια με διεθνείς «πλάτες». Σε αυτήν η κα Κατσέλη τοποθετήθηκε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στις 31 Ιουλίου 2019, δηλαδή μόλις λίγες ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, με τετραετή θητεία που λήγει στις 9 Μαϊου 2024.

Στην ίδια εταιρεία εμφανίζονταν να συμμετέχουν ακόμη σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ οι:
*Gemmell Fraser Mcleod Bruce, ως πρόεδρος του ΔΣ και εκτελεστικό μέλος
*Ζιώγας Θ. Ηλίας (μέλος του συλλόγου εκτιμητών ακινήτων Ελλάδος), ως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
*Klemmer Richard Eugene Richard, μη εκτελεστικό μέλος

http://www.press-gr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom