Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΑΣΟΕΕ: Ξυλοδαρμός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας,ο οποίος έβγαλε όπλο - Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο ντοκουμέντο)


Με επίσημη ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία τοποθετείται για τις εικόνες με τον ειδικό φρουρό που ύψωσε το όπλο του μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Η επίθεση, οι υλικές ζημιές και ο “εκφοβισμός”.

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες που δείχνουν έναν ειδικό φρουρό να έχει σηκώσει το όπλο του μέσα στην ΑΣΟΕΕ, με την ΕΛ.ΑΣ. να παίρνει επισήμως θέση δίνοντας νέες διαστάσεις στην υπόθεση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον ειδικό φρουρό με το όπλο στην ΑΣΟΕΕ

“Μεσημβρινές ώρες σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2020) αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο.
Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από 30 περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος.
Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση.
Ο αστυνομικός απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακομίσθηκε τραυματίας στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση του περιστατικού”.

Το χρονικό της υπόθεσης στην ΑΣΟΕΕ

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ένας ειδικός φρουρός δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στην ΑΣΟΕΕ και μεταφέρθηκε στο 401 για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Λίγο αργότερα, νέες πληροφορίες του newsit.gr είδαν το “φως” της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση και ανέφεραν πως ο αστυνομικός, ο οποίος είναι ειδικός φρουρός από την “φουρνιά” των νεοπροσληφθέντων και μπήκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ για να πάρει τη φίλη του, αφήνοντας την μηχανή του απ’ έξω, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο όπως μεταδόθηκε από το Live News



Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τους επιτιθέμενους, οι οποίοι στην συνέχεια του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν.
Χρειάστηκε η επέμβαση της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται κοντά για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός, αφού ο ειδικός φρουρός βγήκε έξω.
Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από οπτικό υλικό που έρχεται στην επιφάνεια μέσα από τον λογαριασμό “Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ”, στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση με την φωτογραφία στην οποία φέρεται να απεικονίζεται ο ειδικός φρουρός με το όπλο στην ΑΣΟΕΕ

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom