Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Νίκη του Παναιτωλικού με 1 - 0 επί του Πανιωνίου και πρώτο βήμα για την σωτηρία του (φωτο & βίντεο))


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το μεσημέρι τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να "κλειδώσουν" την είσοδο τους στα play out και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το τρίποντο για να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση παραμονή.

Οι Αγρινιώτες μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο,είχαν καθολική υπεροχή και πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Πανιωνίου,αλλά δυσκολεύονταν στην τελική ενέργεια...
Τελικά πέτυχαν ένα καταπληκτικό γκολ με τον Ρόσα,πήραν την τρίτη νίκη τους στο πρωτάθλημα κι έκαναν το πρώτο βήμα για την σωτηρία τους!

Στο 6' η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης: Ο Εμμανουηλίδης βρέθηκε σε καλό σημείο, σούταρε όμως ο Κνετ μπλόκαρε εύκολα.

Στο 26' ο Ρόσα γυρνάει μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει από όλους. Στη συνέχεια σουτ του Ντάλσιο που απέκρουσε ο Κότνικ.

Στο 29' μακρινό σουτ από τον Λιάβα, το οποίο πέρασε ψηλά άουτ από την εστία του Κότνικ.

Στο 42' τρομερή ενέργεια από τον Μουνιέ, ο οποίος σούταρε έπειτα από όμορφη ντρίμπλα. Ο Κότνικ σε πρώτη φάση απέκρουσε, με τον Σαραμαντά στη συνέχεια να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή!

Στο 45' φάουλ του Τσιλούλη στον Ντίας σε καλό σημείο: Ο Ντάουντα πλάσαρε από κοντά, με τον Κότνικ να σώζει, σε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό.

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο: Ο Παναιτωλικός πίεζε και κυκλοφορούσε όμορφα την μπάλα, σε φάση άμυνας ο Πανιώνιος, αλλά το σκορ παρέμεινε στο 0-0....


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Παναιτωλικό αποφασισμένο να πάρει το ματς...

Στο 48' μεγάλη φάση ξανά για τον Παναιτωλικό: Ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά,όμως εξαιρετική αντίδραση από τον Κότνικ.


Στο 53' τρομερό γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Φάρλεϊ Ρόσα επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με τον Κότνικ να είναι ανήμπορος να αντιδράσει και... 1-0!

Αν και πεντακάθαρο το γκολ εξετάστηκε από το VAR!!!

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έκανε γρήγορα δύο αλλαγές,όμως ο Παναιτωλικός εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία και να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ με τους Ρόσα και Ντάουντα.

Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος άργησε να συνέλθει,μετά το 70' έψαξε την ισοφάρίση,όμως ο Παναιτωλικός δεν του άφηνε περιθώρια.
Στο 75' ο Ρόσα ανατράπηκε από τον Σταυρόπουλο μέσα στην περιοχή και αρχικά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα,ενώ μετά από διαβουλεύσεις πήγε να δει τη φάση στο VAR κι επιστρέφοντας πήρε πίσω την απόφασή του!

Σήμερα ο Παναιτωλικός κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους το υπέρ του σκορ και να φύγει νικητής από το γήπεδο,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Πανιωνίου...

Στο τέλος το παιχνίδι έγινε αρκετά νευρικό και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Κόρμπος μετά από συνεχείς διαμαρτυρίες στον διαιτητή.

Με την σημερινή νίκη επί του Πανιωνίου ο Παναιτωλικός έκανε το πρώτο βήμα για την σωτηρία του,έχοντας όμως πολύ δρόμο μέχρι το τέλος,αφού τα play out ξεκινάνε στις 14 Μαρτίου!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος)Κνετ, Λιάβας, Μαλής, Μαρσιάλ, Κέβιν, Ντίας, Ντάλσιο, Ρόσα(89' λ.τ. Ντουάρτε), Μουνιέ(95' Μπαϊροβιτς), Αλβαρεζ(82' Ταχάρ), Ντάουντα

Πανιώνιος(Δημ. Κοροπούλης): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Οικονομίδης(63' Παπανικολάου), Γρίβας(56' Καμαρά), Εμμανουηλίδης, Τσιλούλης(83' Ρέτσος), Αραμπούλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom