Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Αυτά είναι τα τέρατα που βίαζαν,ξυλοκοπούσαν και λήστευαν ιερόδουλες! (φωτο)


Αποκαλύπτονται οι δράκοι της Αθήνας.Στην δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο ανδρών που έκαναν κόλαση τη ζωή ιερόδουλων.Στιγμές τρόμου και αδιανόητης βίας έζησαν οι γυναίκες στα χέρια τους.

Οι δράκοι της Αθήνας, οι δύο άνδρες από την Βουλγαρία που μετέτρεψαν σε απόλυτη κόλαση την ζωή γυναικών στην πρωτεύουσα βρίσκονται πλέον ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Τα όσα πέρασαν οι ιερόδουλες στα χέρια τους είναι πραγματικά δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις, καθώς οι απαγωγές, οι βιασμοί, οι άγριοι ξυλοδαρμοί και οι ληστείες απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως ο άνθρωπος μπορεί να γίνει το πιο άγριο, το πιο βάρβαρο ζώο…

Οι δράκοι της Αθήνας και τα στοιχεία τους
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν στις 4-2-2020 κατηγορούμενοι για αρπαγές, ληστείες και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος εκδιδομένων γυναικών. Ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, κυκλοφορούσε με… χίλια ονόματα κάτι που δυσκόλεψε τις ενέργειες των ελληνικών και βουλγαρικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

1. (επ) VASILEV ή STOIMENOV ή GEORGIEV ή ZAHARIEV (ον) VASIL ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή VELIZAR ή GIORGI ή DANIEL του IVAN ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή MITKOV ή GEORGI και της DOBRA ή ELENA ή MARIA ή LUBKA ή DANIELA , γεννηθέντα το 1976 ή 1977 ή 1978 ή 1980 στη Βουλγαρία.


2. (επ) TANEV (ον) TONCHO του DIMITROV και της BASILIKA ή BASILKA γεννηθέντα στις 3-8-1985 στη Βουλγαρία


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, στην διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων.

Δράκοι της Αθήνας: Κατάθεση σοκ της 24χρονης Άννας από την Ουκρανία, η οποία ακόμα νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό
«Δέχτηκα ένα μήνυμα στο viber για ραντεβού σε δικηγορικό γραφείο στην οδό Β. Κωνσταντίνου.», λέει στην κατάθεσή της η Άννα που έζησε την κόλαση στα χέρια των αδίστακτων δράκων: «…Όταν μπήκα στο γραφείο είδα έναν κενό και βρώμικο χώρο και αμέσως κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο άνθρωπος που μου άνοιξε την πόρτα και με πέρασε στο εσωτερικό με πλησίασε και κατάλαβα πως μάλλον θέλει να με χτυπήσει, γιατί ήταν άγριος. Τον χτύπησα πρώτη στην μύτη και τα μάτια για να μπορέσω να φύγω από εκεί.

Ο δεύτερος άνδρας που είδα εκείνη την στιγμή, με χτύπησε με τα χέρια του, με μπουνιά στο κεφάλι και έπεσα στο δάπεδο. Πρόλαβα να δω των άνδρα που είχα χτυπήσει να κρατά στα χέρια του ένα ξύλο σαν ρόπαλο.

Άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι με το ρόπαλο, ενώ ο άλλος με κλωτσούσε σ’ όλο μου το σώμα. Πονούσα αφόρητα, ένιωθα το χέρι μου να πονά πολύ, δεν μπορούσα να το κουνήσω, κατάλαβα πως είχε σπάσει.

Από τα χτυπήματα πονούσε το κεφάλι μου φρικτά και κατάλαβα πως τρέχει αίμα, ίσως από το αυτί μου. Μου σκίσανε τα ρούχα και άρχισαν να με βιάζουν, φύσιν και παρά φύσιν. Λιποθύμησα.

Όταν συνήρθα κατάλαβα πως ο ένας από αυτούς συνέχιζε να με βιάζει και εγώ πονούσα. Μετά με δέσανε και με φίμωσαν με μονωτική ταινία. Πήραν την κάρτα του ξενοδοχείου μου και την πιστωτική μου κάρτα».

Όπως καταθέτει στην συνέχεια η άτυχη κοπέλα, οι «δράκοι της Αθήνας» πήραν τηλέφωνο μια φίλη της και της ζήτησαν το ποσό των 1.500 ευρώ προκειμένου να την απελευθερώσουν: «…ειδάλλως θα πεθάνει στα χέρια μας η πο…α», όπως χαρακτηριστικά της είπαν οι αδίστακτοι κακοποιοί από την Βουλγαρία…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/ & http://www.astynomia.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Διπλή ζωή για τον βασανιστή των ιερόδουλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom