Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Ζωγράφου: Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής για το νεκρό βρέφος - "Δεν υπήρξε κακοποίηση",λέει ο δικηγόρος των γονέων (βίντεο)


Συγκλονίζει η περιγραφή του ιατροδικαστή Σ. Μπουζιάνη στον ΑΝΤ1 για το κακοποιημένο βρέφος των Σύρων μεταναστών από την περιοχή του Ζωγράφου,που μεταφέρθηκε νεκρό την Κυριακή στο νοσοκομείο από τον πατέρα του.

Μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο κ. Μπουζιάνης είπε χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά είδε τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία.

Έκανε και πάλι λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους.

Όσον αφορά στα αδέλφια του άτυχου βρέφους, 11 μηνών, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν σημάδια κακοποίησης, ωστόσο τα δύο παιδιά του ζευγαριού και ένα ακόμα, που διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα, παραμένουν υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

"Δεν υπήρξε κακοποίηση",λέει ο δικηγόρος των γονέων

Για "λάθος" κάνει λόγο ο δικηγόρος των Σύρων γονέων του βρέφους, σχολιάζοντας τα ευρύματα της ιατροδικαστικής έρευνας...

Στην ίδια πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 βγήκε μετά από μία ώρα περίπου ο δικηγόρος των γονέων του βρέφους,ο οποίος υποστήριξε ότι "δεν υπήρξε κακοποίηση στο παιδί" σύμφωνα με ιατροδικαστές της οικογένειας,αλλά και με όσα του είπαν οι γιατροί του νοσοκομείου.

Μάλιστα ο δικηγόρος Α.Μπάκρi επιτέθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στον ιατροδικαστή  κ. Μπουζιάνη για τη διάγνωσή του και τα όσα είπε νωρίτερα στην εκπομπή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τον επανέφερε στην τάξη  και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ιατρικό ιστορικό του 11μηνου κοριτσιού και απέδωσε τις κακώσεις που φέρει στα υπόθετα που είχαν συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία του βρέφους από ίωση.

Ο κ. Μπάκρι σημείωσε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις.

Ενημέρωσε δε ότι το παιδί θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή που θα ορίσει η οικογένεια, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει την άμεση απελευθέρωση του πατέρα, καθώς δεν προκύπτουν, όπως είπε, κατηγορίες σε βάρος του.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom