Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

"Φως στο Τούνελ": Αναπαράσταση στον τόπο με τα μυστικά… (βίντεο)

Εξαφάνιση 64χρονης στον Αρχάγγελο Ρόδου

Η εκπομπή παρουσίασε το ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τα τελευταία ίχνη μιας μητέρας στη Ρόδο.Η αγωνία των παιδιών της που «οργώνουν» όλη την περιοχή για να την βρουν, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η κόρη της, η οποία προχώρησε σε αναπαράσταση στον δύσβατο χώρο όπου βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα στο Λιμάνι του χωριού Στεγνά.
«Η μητέρα μου δεν ήρθε μόνη της εδώ. Δεν θα επέλεγε ποτέ αυτό το σημείο για να περπατήσει», λέει ταραγμένη στο «Τούνελ».
Η Στάνκα Ιβάνοβα Μαβροντίεβα 64 χρόνων, αγνοείται από το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου από την περιοχή Αρχάγγελος Ρόδου.
Η μητέρα τριών παιδιών που ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έφυγε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και να πάει μια βόλτα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.
Συγχωριανός της ισχυρίζεται πως την μετέφερε αργότερα στο λιμάνι στην περιοχή Στεγνά, όταν του έκανε οτοστόπ.
Εκεί βρεθήκαν η ζακέτα, τα παπούτσια και τα γυαλιά οράσεως της.
Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα τελευταία της ίχνη, ενώ κατευθύνεται προς τη θάλασσα.
«Είναι ένα μέρος που φαίνεται από παντού, δεν μπορεί κάποιος να μην την είδε. Είναι σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Την μητέρα μου την ξέρω καλά, δε θα ερχόταν εδώ», είπε με δάκρυα στα μάτια.
«Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μας βοηθήσει. Ήταν γλυκός άνθρωπος και απλός. Μας λείπει…»
Η Ντίνα Μαρίνοβα, κόρη της αγνοούμενης, σε ζωντανή σύνδεση με το «Τούνελ» από τη Ρόδο, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την ίδια ή την εκπομπή.
«Ήταν ανήσυχη τελευταία. Δεν μας είχε δώσει κάποιο δικαίωμα να νομίζουμε πως κάτι κρύβει. Ήμασταν καλά, δεν είχε λόγο να κάνει κακό στον εαυτό της.»
Ο Μανώλης Τσιμπούκας, εθελοντής – προϊστάμενος Βάσης ετοιμότητας της υπηρεσίας Silver Alert στα Δωδεκάνησα, ήταν μαζί της στη σύνδεση. Ο ίδιος έκανε έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισε τα ρούχα της αγνοούμενης γυναίκας και ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές.
«Άμεσα κλήθηκε την ίδια ημέρα το λιμενικό και έμπειρος δύτης ερεύνησε τη θαλάσσια περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα. Οι έρευνες κράτησαν τρεις ημέρες. Υπάρχουν ισχυρά ρεύματα κι εάν έπεσε στη θάλασσα, θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί.»
Έχει ύψος 1.55 και είναι εύσωμη με γκρίζα μαλλιά.
Για την εξαφάνιση της έχει σημάνει Silver Alert.

https://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom