Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Φωτορεπορτάζ από το μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7


Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει τα 21 θύματα της Θύρας 7 και γι’ ακόμα μία χρονιά τίμησε σήμερα το μεσημέρι τη μνήμη τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός τιμάει τη μνήμη των 21 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου 1981. Η ερυθρόλευκη οικογένεια ποτέ δεν ξεχνάει τους φιλάθλους που έχασαν τη ζωή τους στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια στο φαληρικό γήπεδο τίμησε τη μνήμη τους. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος οι αθλητές ποδοσφαίρου, μπάσκετ και των ερασιτεχνικών τμημάτων. Ο απλός κόσμος που γι’ ακόμα μία χρονιά αψήφησε τις καιρικές συνθήκες και βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο για να τιμήσει τη μνήμη τους.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο και γι' ακόμα μία χρονιά έβλεπε κανείς δακρυσμένα μάτια, ανθρώπους να χάνονται στις σκέψεις τους και πατεράδες να εξηγούνται στα παιδιά τους τι είχε συμβεί εκείνο το απόγευμα. Ο Πειραιάς δάκρυσε στο προσκλητήριο νεκρών με τον κόσμο να φωνάζει "παρών" μετά από κάθε όνομα που ακουγόταν. Το σύνθημα «αδέρφια, ζείτε εσείς μας οδηγείτε» δόνησε την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο.

από το fosonline.gr/

Δείτε το δικό μας Μεγάλο αφιέρωμα στην πιο μαύρη σελίδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου (φωτο & βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom