Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Εύκολα η ΑΕΚ 4 - 0 τον Παναιτωλικό και πέρασε στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδος(φωτο)


Η ΑΕΚ υποδέχτηκε απόψε τον Παναιτωλικό στο άδειο λόγω τιμωρίας της ΟΑΚΑ για το επαναληπτικό παιχνίδι του 1-1 στο Αγρίνιο στα πλαίσια των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της η ομάδα του Μάκη Χάβου,σε αντίθεση με αυτήν της ΑΕΚ που κατέβηκε πλήρης,κυνήγισε από την αρχή το γκολ και νίκησε εύκολα 4 - 0 κατακτώντας μία εύκολη πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου (Ολυμπιακός,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ και Αρης).
Μόλις στο 7' η ΑΕΚ πέτυχε γκολ: Ο Λόπες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Κέβιν απέκρουσε με κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στος ύψος της μεγάλης περιοχής στον αμαρκάριστο Ολιβέιρα,ο οποίος με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ... 1 - 0!

Στο 36' δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ: Ο Αραούχο πέρασε στον Μάνταλο, αυτός από αριστερά έφτασε μέχρι τη γραμμή του κόρνερ και γύρισε στον αφύλαχτο Κρίστιτσιτς, που πλάσαρε από πολύ κοντά προ κενής εστίας γράφοντας το 2 - 0.

Ο Παναιτωλικός πάλευε στο κέντρο του γηπέδου,αλλά δεν απείλησε ούτε μία φορά τον Τσιτώντα!

Τέλος ημιχρόνου 2 - 0 το σκορ,με την ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει εύκολα την πρόκριση

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ και πάλι να έχει την υπεροχή και να πολιορκεί την εστία του Κνετ,ενώ ο Παναιτωλικός παρότι έβγαινε μπροστά δεν ήταν επικίνδυνος.

Στο 64' η καλύτερη φάση για τον Παναιτωλικό: Ο Φάρλεϊ Ρόσα (που μόλις είχε μπει στον αγώνα) έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή,που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Τσιντώτας...

Στο 70' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ: Ο Λόπες μπήκε στην περιοχή του Παναιτωλικού, έκανε το σουτ και έδιωξε σε κόρνερ ο Κνετ!

Στο 78' τρίτο γκολ για την ΑΕΚ: Ο Αραούχο έκλεψε με φάουλ τη μπάλα από τον Σιέστεντ πάνω στη γραμμή του κόρνερ, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή ο Κνετ δεν κατάφερε να μπλοκάρει μία εύκολη σέντρα και ο Αλμπάνης σκόραρε προ κενής εστίας.Ο διαιτητής παρότι συμβουλεύτηκε το VAR μέτρησε κανονικά το γκολ κι έτσι γράφτηκε το 3 - 0.

Στο 87' ο Κνετ ανέτρεψε τον Λιβάγια,πέναλτι για την ΑΕΚ που εκτέλεσε στο 88' ο ίδιος παίκτης και διαμόρφωσε το τελικό 4 - 0!

Εύκολη πρόκριση για την ΑΕΚ στους "4" του Κυπέλλου,ενώ το μυαλό των παικτών του Παναιτωλικού είναι στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τον ουραγό Πανιώνιο...

ΑΕΚ: Τσιντώτας,Σβάρνας,Βράνιες,Λόπες,Μπακάκης,Σιμόες,Κρίστιτσιτς,Μάνταλος(71' Σιμάνσι),Λιβάγια, Αραούχο(79' Οικονόμου) και Ολιβέιρα(60' Αλμπάνης).

Παναιτωλικός: Κνετ, Σιέστεντ, Μαρσιάλ, Μαλής, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ(72' Αλβαρες), Μιμίτο, Ντουάρτε, Φυτόπουλος(63' Ρόσα) και Μπαΐροβιτς(68' Μουνιέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom