Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός χαλαρά 3 - 1 (φωτο & βίντεο)


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Super League 1,τον οποίο και νίκησε χαλαρά με 3 - 1!

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Αγρινιώτες μπήκαν φουριόζοι και απείλησαν τον Διούδη,αλλά πολύ γρήγορα ξεφούσκωσαν κι άρχισαν τα απανωτά λάθη δίνοντας όλο το γήπεδο στον Παναθηναϊκό,ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς.


Στο 23' ήρθε το πρώτο γκολ για τον Παναθηναϊκό: Απο πλάγιο του Αποστολάκη, η μπάλα έφτασε στον Κουρμπέλη που γύρισε από τη γραμμή του κόρνερ, ο Σιέστεντ και ο Φερνάντεθ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα με τον νεαρό Βαγιαννίδη από κοντά να την  σπρώχνει στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0.

Στο 33' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σέντρα του Ζαχίντ από δεξιά, ο Δώνης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 38' διπλή καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Ο Μουνιέ έκλεψε την μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον Διούδη όμως ο τερματοφύλακας των πρασίνων τον νίκησε.

Στο 40' δεύτερο γκολ για τον Παναθηναϊκό: Ο Βαγιαννίδης έδωσε στον Ζαχίντ μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Νορβηγός απέφυγε τον αντίπαλό του, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Φερνάντεθ και με πλασέ έκανε το 2-0.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 2 - 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με ένα ακόμα γκολ για τους γηπεδούχους.

Μόλις στο 48' πέναλτι για τον Παναθηναϊκό: Ο Μαλής ανέτρεψε ξεκάθαρα τον Χατζηγιοβάνη και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.Στον 49 ο Μακέντα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Φερνάντεθ γράφοντας το 3-0.

Μετά την ψυχρολουσία του 3 - 0 τόσο νωρίς ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να αντιδράσει,ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός έψαχνε και τέταρτο γκολ....

Στο 70' υπέροχος συνδυασμός του Ζαχίντ με τον Αγιούμπ ,ο δεύτερος βγήκε τετ α τετ με τον Φερνάντεθ όμως ο Μαλής τον πρόλαβε και παραχώρησε κόρνερ.

Με το που βγήκε ο Κουρμπέλης στο 80' ο Παναθηναϊκός κατέβασε στροφές και ο Παναιτωλικός ανέβηκε ψάχνοντας το γκολ για να... γλυκάνει την ήττα του...

Στις καθυστερήσεις (90+1) ήρθε το γκολ της τιμής για τον Παναιτωλικό: Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Κέβιν ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά και μείωσε σε 3-1.

Ούτε ο σημερινός όρκος για τη νίκη των παικτών του Παναιτωλικού απέδωσε!

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης):Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος (6' λ.τ. Νούνες), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης(79' Νάγκι), Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Βαγιαννίδης(60' Αγιούμπ), Μακέντα.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Ταχάρ, Ρόσα(72' Φυτόπουλος), Ντάλσιο, Αλβάρες(58' Μιμίτο), Μουνιέ(58' Ντουάρτε), Κέβιν, Ντάουντα, Τσιγγάρας, Μαλής, Σιέστεντ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom