Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2 - 1 στις καθυστερήσεις (φωτο)


Ο Αστέρας υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League,με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς.

Μετά από ένα σχετικά καλό παιχνίδι,ανοιχτό και επιθετικό,με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ο Αστέρας στάθηκε πιο τυχερός και πήρε τη νίκη με 2 - 1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 18' και σε δεύτερο κόρνερ του Παναιτωλικού ο διαιτητής Ευαγγέλου περίμενε το VAR καθώς στην εκτέλεση του πρώτου κόρνερ και στο διώξιμο του Πασαλίδη φάνηκε να υπήρξε απομάκρυνση με το χέρι. Ο Τζήλος έστειλε τον διαιτητή να δει ο ίδιος το ριπλέι κι αυτός έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 29' μία καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ωραία πάσα στον Ντάουντα που βγήκε από αριστερά, έκανε το πλασέ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 36' δοκάρι ο Αστέρας: Σέντρα από τα δεξιά με τον Ρεγκίς να πιάνει την κεφαλιά, ο Φερνάντεθ βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στη συμβολή των δύο δοκαριών.

Στο 41' ο Φάρλεϊ Ρόσα έκανε την ενέργεια και το σουτ από τα αριστερά αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0 - 0 με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή της μπάλας.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον γηπεδούχο Αστέρα να κερδίζει πολύ νωρίς ένα πέναλτι,ενώ ο Ντέλετιτς με την είσοδό του του έδωσε πνοή!

Στο 49' πέναλτι για τον Αστέρα: Ο Μουνάφο έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ταχάρ και ο Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα.Η φάση εξετάστηκε και στο VAR kai sto 51' o Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και 1-0 για τον Αστέρα.

Ο Παναιτωλικός δεν το έβαλε κάτω,συνέχισε να επιτίθεται κι έφτασε στην ισοφάριση....

Στο 60' ισοφάρισε ο Παναιτωλικός: Τρομερή ενέργεια του Φάρλεϊ Ρόσα από τα αριστερά και παράλληλο γύρισμα προς την εστία, η μπάλα βρήκε στον Σουάρεθ άλλαξε πορεία, μπέρδεψε τον Παπαδόπουλο και ο Ντίας από κοντά έκανε το 1 - 1.

Στο 68' σε θέση βολής  ο Ναγκίς μέσα από την περιοχή αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 70' ο Ντάουντα επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αρκετά μακριά από την εστία αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 81' δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Ωραία πάσα προς τον Ντάουντα ο οποίος μπήκε από τα δεξιά, πέρασε και τον Παπαδόπουλο, βρέθηκε αρκετά πλάγια και πλάσαρε με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 88' ο Αστέρας σκόραρε με αυτογκόλ του Σιέστεντ,αλλά νωρίτερα ο Ευαγγέλου είχε δείξει φάουλ πάνω στον γκολκίπερ του Παναιτωλικού.

Στο 90+2' δεύτερο δοκάρι ο Παναιτωλικό και... στην αντεπίθεση γκολ για τον Αστέρα....

Στο 90+3' Αστέρας - Παναιτωλικός 2-1: Ο Τασουλής έκανε τη σέντρα.ο Ντέλετιτς από το ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός σήμερα στάθηκε άτυχος γιατί είχε τις ευκαιρίες ακόμα και να πάρει το ματς,αλλά στο τέλος έφυγε για μία ακόμα φορά ηττημένος!

Αστέρας Τρίπολης:Παπαδόπουλος,Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής,Ιγκλέσιας, Μουνάφο(90' Χαουρέγκι), Μαρκ Φερνάντεθ, Ριέρα (43' λ.τ. Ντέλετιτς), Κρέσπι(75' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Φερναντέθ,Τζανακάκης, Σίενστεντ, Μαρσιάλ, Κέβιν,Ταχάρ(63' Τσιγγάρας), Ντάλσιο,Ντίας(80' Λιάβας), Ρόσα, Αλβαρεζ(75' Μουνιέ,Ντάουντα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom