Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Βύρωνας: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο του (βίντεο)


Μαθητής λυκείου στον Βύρωνα ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σχολείο του από συμμαθητές και εξωσχολικούς, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του από το bullying που δεχόταν καθημερινά.

«Mε χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δηλώνει ο 17χρονος μαθητής λυκείου αποκλειστικά στην κάμερα του Star.

Η μικρότερη αδερφή του, που παρατηρούσε το φρικτό θέαμα ξεσπά λέγοντας: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του , τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώνουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η αδερφή του θύματος.

Ο 17χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση μέσα στην αυλή του σχολείου του στον Βύρωνα, επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί την μικρή του αδελφή, η οποία επίσης δέχεται συχνά bullying από τους συμμαθητές της.

«Μου κλέψανε δυο φορές χρήματα, από την θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις», δηλώνει το νεαρό κορίτσι για τις επιθέσεις που δέχεται καθημερινά.

Ο μαθητής προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που έκαναν bullying στην μικρότερη αδελφή του ζητώντας του να σταματήσουν. Εκείνοι όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά του επιτέθηκαν στην αυλή.

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές». Η αδελφή του προσπάθησε μάταια να τον βοηθήσει, αλλά ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε στο κεφάλι.

«Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλωτσιά ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα», δηλώνει ο 17χρονος.

Οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν για να σταματήσουν την άνανδρη επίθεση. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 17χρονου και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.

Η μητέρα του θύματος, μιλώντας στην κάμερα του Star, τόνισε πως το παιδί φέρει αιμάτωμα στο μάτι του από κόψιμο, το οποίο προέκυψε από άγνωστο αντικείμενο. Η οικογένεια έκανε μήνυση και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom