Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ο Παναιτωλικός "αυτοκτόνησε" και σήμερα! 1 - 1 με τον Βόλο στις καθυστερήσεις (φωτο & βίντεο)

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Βόλο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super league .Kαι οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη,οι μεν γηπεδούχοι για την είσοδο τους στα play out,ενώ οι φιλοξενούμενοι για να διατηρούν τις ελπίδες τους για τα play off.

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και σε γρήγορο ρυθμό,δημιούργησαν φάσεις,κυνήγησαν από την αρχή το γκολ με τον Βόλο να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Παναιτωλικό να κερδίζει στο πρώτο μέρος 7 κόρνερ έναντι ενός,αλλά κι ένα γκολ στη λήξη του.

Το τέλος του αγώνα με σκορ 1 - 1 ήταν νευρικό(δύο αποβολές)  και δραματικό,αφού χάθηκε η νίκη για τον Παναιτωλικό για μία ακόμα φορά στις καθυστερήσεις!!!!


Στο 12' ο Μουνιέ με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Βόλου, έκανε το σουτ με τον Γκαραβέλη να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 20' μία καλή στιγμή για το Βόλο: Εκτελέστηκε φάουλ με σέντρα με τον Μουνίθ να παίρνει την πρώτη κεφαλιά πάσα προς τον Τσίκα που με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 34' πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Ντίας μέσα στην περιοχή γύρισε στον Άλβαρες που έκανε το πλασέ,αλλά ήταν άστοχος.

Στο 42' γκολ για τον Παναιτωλικό: Από σουτ του Ρόσα η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Ντίας,που έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Γκαραβέλης απέκρουσε και ο επερχόμενος Μουνιέ με σουτ από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου γράφοντας το 1 -0.


Λήξη του ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται  με 1 - 0

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές με τις δύο ομάδες να παίζουν στον ίδιο γρήγορο ρυθμό του πρώτου.

Στο 52' o Τόρες έκανε την ντρίμπλα, ο Σιέστεντ τον ανέτρεψε με τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Κατσικογιάνη, να δείχνει πέναλτι. Περιμένει όμως και το VAR καθώς η φάση είναι οριακή για το αν είναι εντός ή εκτός περιοχής.

Στο 55' μετά τη χρήση του VAR ο Κατσικογιάνης διόρθωσε την αρχική του απόφαση και έδειξε φάουλ εκατοστά έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού.

Μετά από αυτή τη φάση που πέρασε ανεκμετάλλευτη για τον Βόλο ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ

Στο 58' ωραία επίθεση για τον Παναιτωλικό: Ο Ντάουντα έδωσε στον Κέβιν και αυτός επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με τον Γκαραβέλη να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 62' δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Ο Άλβαρες έφυγε κατά μέτωπο. Οι Ρόσα και Ντάουντα άνοιξαν χώρο και ο ίδιος επιχείρησε ένα τρομερό σουτ με τη μπάλα να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη.

Στις καθυστερήσεις το ματς χάλασε καθώς κυριάρχησαν τα νεύρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 90+1' κόκκινη κάρτα είδε ο Ντίας καθώς κινήθηκε απειλητικά προς τον Κάσες,ο οποίος είδε την κίτρινη κάρτα!Ο διαιτητής Κατσικογιάννης πήγε να δει τη φάση στο VAR αφού όμως είχε βγάλει τις κάρτες σε Κάσες και Ντίας.Στη συνέχει απέβαλε και τον Μάντζη του Βόλου.

Στο 90+6' ΓΚΟΛ ο Βόλος ισοφάρισε: Εκτέλεση του φάουλ μετά από έξι λεπτά με τη μπάλα να πηγαίνει στο δεύτερο δοκάρι, την άμυνα του Παναιτωλικού, να μην μπορεί να διώξει και τον Δημόπουλο από κοντά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα... 1 - 1.

Στο 90+9' τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και τους παίκτες και των δύο ομάδων να διαμαρτύρονται στον Κατσικογιάννη για τις καθυστερήσεις που κράτησε. Έχουν δίκιο καθώς στη φάση των δύο αποβολών χάθηκαν τουλάχιστον πέντε λεπτά, έγιναν έξι αλλαγές, ενώ νωρίτερα υπήρξε εκ νέου χρήση VAR.

Ο Παναιτωλικός "αυτοκτόνησε" και σήμερα! Για πολλοστή φορά φέτος χάνει βαθμούς από γκολ που δέχεται μετά το 90'!!!

Η ομάδα του Αγρινίου αν κρατούσε τη νίκη θα είχε 6 βαθμούς διαφορά από τον Πανιώνιο και σίγουρη συμμετοχή της στα  play out για να διεκδικήσει τη σωτηρία της....

Παναιτωλικός: Φερνάντες, Μαλής, Σίεστεντ, Τζανακάκης, Μάρτιν, Ντάλσιο, Αλβάρες(74' Ταχάρ), Ρόσα, Ντάουντα(80' Μπαϊροβιτς), Μουνιέ(86' Ντουάρτε), Ντίαζ.

Βόλος: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι(65' Κάσες), Ντεντάκης(72' Λύραντζης), Τσοκάνης(78' Μπαλογιάννης), Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Τόρες, Μάντζης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom