Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Φινάλε για το Euro 2020: Νίκη 2 - 1 με ανατροπή της Εθνικής μας επί της Φινλανδίας


Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου νικώντας με ανατροπή την Φινλανδία 2-1.

Η Φινλανδία απείλησε ελάχιστα και μία από αυτές τις φορές ήταν που ο Πούκι κατάφερε να σκοράρει. Συγκεκριμένα στο 27’ έπειτα από μεγάλο λάθος του Σταφυλίδη, ο Πούκι έκλεψε τη μπάλα, βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, πλάσαρε με το δεξί και έκανε το 0-1, πετυχαίνοντας το 10ο του τέρμα στα προκριματικά.

Στο 39’ όταν ο Μπακάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Μπακασέτα, έπεσε στην αριστερή γωνία ο Γιόρονεν και απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Ο τερματοφύλακας της Μπρέσια όμως δεν τα κατάφερε στο 47’ όταν ο Λημνιός έκανε το γύρισμα, έκοψε η άμυνα της Φινλανδίας, η μπάλα έφτασε στον Μπακασέτα, εκείνος γύρισε για τον Μάνταλο, ο οποίος με κοντινό πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1.

Και η ανατροπή ήρθε στο 70’ όταν ο Γιαννούλης σέντραρε από τα αριστερά, ο Λημνιός έκανε το γύρισμα, ο Κουλούρης πλάσαρε, ο Γιόρονεν απέκρουσε και ο Γαλανόπουλος από κοντά έκανε το 2-1, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Τόιβο, Κουρμπέλης, Κάουκο

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος (73’ Μπουχαλάκης), Λημνιός, Μάνταλος (Μασούρας 90 +3′), Μπακασέτας, Παυλίδης (64’ Κουλούρης).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Γιόρονεν, Τόιβο (59’ Λαμ), Βαλσάνεν, Καμαρά, Σκούλερ (77’ Γιένσεν), Βαλσάνεν, Σκραμπ (77’ Σόιρι), Λουντ, Καούκο, Ραϊτάλα, Πούκι.
https://www.eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom