Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Μεσολόγγι: «Ακούσαμε πυροβολισμούς όταν χάθηκε ο Βασίλης…»! (βίντεο)


Μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" στο θρίλερ του Μεσολογγίου με φόντο το κυνήγι των κρυμμένων θησαυρών και θύματα δύο άνδρες σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, τα στόματα άνοιξαν…

Σημαντική μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» κάνει λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν από τον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Βασίλης Δημαράς στις όχθες του Εύηνου ποταμού.

Ο μάρτυρας ανέφερε πως την ημέρα που χάθηκε ο νεαρός κτηνοτρόφος, γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι, βρισκόταν στο χωράφι του και μάζευε ελιές.

«Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ένας χαμός, σαν πόλεμος. Άγνωστοι πυροβολούσαν από διάφορα σημεία , δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε… Την άλλη μέρα μάθαμε πως βρήκαν το παιδί νεκρό…», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, ο Γιάννης Δημαράς, αδελφός του Βασίλη και ο γαμπρός του, Χρήστος Καζάνας, μίλησαν για τις εξελίξεις μετά τη μήνυση για ανθρωποκτονία που κατέθεσαν.

Η εισαγγελέας Μεσολογγίου μετά την προβολή της εκπομπής, μελέτησε την υπόθεση και έδωσε εντολή να ερευνηθεί σοβαρά από την Ασφάλεια της περιοχής με καταθέσεις βασικών μαρτύρων.


https://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom