Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Και πάλι χωρίς νίκη ο Παναιτωλικός,έμεινε στο 0 - 0 με τον Παναθηναϊκό (φωτο)


O Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League1 και παρότι είχε τις ευκαιρίες για γκολ έμεινε και πάλι χωρίς νίκη.

Χωρίς νίκη μετά από 10 αγωνιστικές ήταν οι γηπεδούχοι και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα,ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από θετικά αποτελέσματα.
Μετά από ένα ματς που ξεκίνησε με δυνατή βροχή και είχε δύο όψεις,ένα πρώτο ημίχρονο αδιάφορο κι ένα δεύτερο φωτιά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0 - 0,ενώ και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν!

Τα λεπτά στο πρώτο μέρος κυλούσαν με δυνατές προσωπικές μονομαχίες στο κέντρο,χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και με τον Παναθηναϊκό να έχει μεν την υπεροχή,αλλά να μην ξέρει τι να την κάνει...,ώσπου μετά το 20' ο Παναιτωλικός άρχισε να κερδίζει χώρο στο γήπεδο.... και κάποια φάουλ μακριά από την περιοχή του Διούδη...

Πέραν αυτού ουδέν,εκτός από μία φάση στο 38' που ο Μακέντα έφυγε από θέση οφσάιντ,το οποίο καταλογίστηκε αφού ο Κεντ είχε μπλοκάρει τη μπάλα!

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς μία προσπάθεια προς τις αντίπαλες εστίες!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Παναιτωλικό και τις δύο ομάδες να μπαίνουν πολύ πιο δυνατά στο ματς ψάχνοντας εναγωνίως το γκολ!

Στο 52' δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Στην εκτέλεση φάουλ από τον Αριγίμπι η μπάλα πέρασε απ' όλους έφτασε στο δεύτερο δοκάρι με την προβολή του Λουσέρο από δύσκολο σημείο να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Διούδη και εν συνεχεία ο Κουρμπέλης απομάκρυνε.


Στο 53' απάντησε ο Παναθηναϊκός: Ωραία επίθεση με τον Μακέντα να γίνεται κάτοχος της μπάλας στα δεξιά,ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Χατζηγιοβάνη αλλά ο Σανιά πρόλαβε τελευταία στιγμή να διώξει σε κόρνερ.

Μετά από αυτές τις δύο φάσεις το παιχνίδι άναψε,απέκτησε ρυθμό και ενδιαφέρον,με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και οι φάσεις για γκολ να διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο 61' νέα καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό: Ο Μακέντα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, ήρθε ο Γιόχανσον απείλησε,αλλά η μπάλα βρήκε στο Λουσέρο και έφυγε κόρνερ.

Στο 63' δυνατό σουτ του Τσιγγάρα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Διούδη.

Στο 70' ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι για τράβηγμα της φανέλας του Αριγίμπι,αλλά...

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός έκλεισε τον Παναθηναϊκό στα καρέ του,όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει ακόμα και στη φάση που ο Ντίας έφυγε μόνος του,αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Διούδη που κράτησε το 0 - 0.


Φανταστική εμφάνιση απόψε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αριγίμπι στην ενδεκάδα,αλλά χωρίς γκολ,χωρίς νίκη και με μόλις 4 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, μαύρα φίδια ζώνουν τον Παναιτωλικό που μόνο με θαύμα πλέον μπορεί να μείνει στην κατηγορία!

"Οδηγώ υπεύθυνα και προσεκτικά" η καμπάνια του ΠΣΑΠ!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μπαϊροβιτς(82' Ντουάρτε), Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας, Λιάβας, Ταχάρ, Ρομάν(62' Φυτόπουλος), Μπάλσιο(46' Αριγίμπι), Ντίαζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης(86' Νούνιες), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης(64' Περέα), Κολοβός(77' Μολλό), Μακέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom