Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Ακόμα μία ήττα για τον Παναιτωλικό,3 - 0 από τον Πανιώνιο (φωτο)


Ντέρμπι ουραγών απόψε στην Νέα Σμύρνη,όπου ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό για την 12η αγωνιστική της Super League 1,σ' ένα ματς "ο θάνατός σου η ζωή μου",αφού και οι δύο είχαν μείνει πολύ πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Πολύ λίγος ο Παναιτωλικός,απέναντι σ' έναν ψυχωμένο Πανιώνιο, με ένα Αραμπούλι σε μεγάλα κέφια,να τον πιέζει από την αρχή του αγώνα αναζητώντας το γκολ,έχασε και σήμερα με 3 - 0!

Στο 11' δοκάρι για τον Πανιώνιο: Ο Αραμπούλι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού.

Στο 16' γκολ για τον Πανιώνιο: Ο Αραμπούλι έκλεψε την μπάλα από τον Γιοβάνοβιτς, απέφυγε τον Μαρσιάλ και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο γράφοντας το 1 - 0.
Ολως περιέργως ο διαιτητής Σκουλάς πήγε να δει τη φάση στο VAR, εάν υπάρχει επιθετικό φάουλ,ενώ ήταν ξεκάθαρο πως αν κάποιος έκανε φάουλ αυτός ήταν ο αμυντικός του Παναιτωλικού.

Μετά το γκολ του Πανιωνίου ο αγώνας μετατράπηκε σε κλωτσοσκούφι με συνεχή φάουλ,λάθη,τραυματισμούς,καθυστερήσεις και διακοπές!!!

Τίποτα το ιδιαίτερο ως το τέλος του ημιχρόνου πέρα από ένα μακρινό σουτ του Λιάβα στο 35' κι ένα παρολίγον αυτογκόλ από τον Μαρσιάλ στο 38',που παραχώρησε κόρνερ προ του Αραμπούλι που ήταν έτοιμος για το 2 - 0....

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γιοβάνοβιτς,όντως ανετράπη μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου,όμως νωρίτερα είχε σημειωθεί οφσάιντ! 

Λήξη ημιχρόνου με τον Πανιώνιο να προηγείται 1 - 0
Με μία αλλαγή από πλευράς Παναιτωλικού ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και μία κίτρινη κάρτα για τον Αριγίμπι αρχικά και στον Τσιγγάρα στο 59'.

Στον ίδιο αργό και άναρχο ρυθμό του πρώτου μέρους το ματς με πάρα πολλά φάουλ και τραβήγματα (που περνούσαν στο ντούκου) δεν θύμιζε σε τίποτα αγώνα για την Α' κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

Στο 66' σε μία έξοδό του ο Κνετ, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού,έπεσε άτσαλα, γύρισε το δεξί πόδι του και αποχώρησε τραυματίας!

Απίστευτο γκολ στο 80' για τον Πανιώνιο: Ο Μασούρας βγήκε τετ α τετ, απέφυγε και τον Γιαννακόπουλο,όμως ο Γιοβάνοβιτς με τάκλιν κράτησε το 1-0,αλλά η μπάλα πήγε ξανά στον Μασούρα που έκανε σέντρα στην άλλη πλευρά,όπου ο Άρτσε κατέβασε με άνεση και με πλασέ έκανε το 2 - 0.

Στα πρώτα λεπτά εκ των 7' των καθυστερήσεων ο Πανιώνιος πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Εμμανουηλίδη: Ο Κόρμπος βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο, τσίμπησε την μπάλα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Ο Μαρσιάλ προσπάθησε να την απομακρύνει πριν περάσει την γραμμή, όμως ο Εμμανηλίδης του έβαλε την κόντρα και έκανε το 3-0.

8η ήττα για τον Παναιτωλικό σε 12 αγωνιστικές,με πολύ κακή εμφάνιση απόψε... και ο Θεός βοηθός!


Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μασούρας(87' Ρέντζας), Αρτσε(89' Τσιλούλης), Παπανικολάου(82' Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι

Παναιτωλικός: Κνετ(69' λ.τ. Γιαννακόπουλος), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λιάβας, Ταχάρ, Λουσέρο, Φυτόπουλος(46' Ντάλσιο), Τσιγγάρας(61' Μπαϊροβιτς), Αριγίμπι, Ντίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom