Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Εθνική Τράπεζα: «Ραβασάκια» στα θύματά της ότι τώρα τους ρίχνει και στα «κοράκια»!


Αυτά τα «ραβασάκια» (ολόκληρο παρακάτω) στέλνει η Εθνική Τράπεζα σε αυτούς που την έχουν ανακεφαλαιοποιήσει (κι αυτήν και τις υπόλοιπες) με τους μισθούς, τις συντάξεις και με το αίμα τους για να τους ενημερώσει ότι τώρα ανοίγει το δρόμο στα «κοράκια»!

Η Εθνική Τράπεζα πληροφορεί σε ρόλο «ταχυδρόμου» των «κορακιών» ότι  «προτίθεται να προβεί σε πώληση και μεταβίβαση απαιτήσεων Λιανικής Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων (καταναλωτικά/επιχειρηματικά και πιστωτικές κάρτες) προς την εταιρεία Asopus LP».
Ενημερώνει, δε, ότι «στο υπό μεταβίβαση χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνονται και όλες οι απαιτήσεις και δικαιώματα αναφορικά με την οφειλή που απορρέει από των ως άνω δανειακή σύμβαση/σύμβαση πιστωτικής κάρτας, στην οποία ενέχεστε ως οφειλέτης/συνοφειλέτης/ εγγυητής».
Παράλληλα, περιγράφει: «Τα προσωπικά σας δεδομένα που αφορούν στην προαναφερόμενη μεταξύ μας σύμβαση και τηρούνται από την Εθνική Τράπεζα θα διαβιβαστούν αποκλειστικά για τον σκοπό της πώλησης και μεταβίβασης…».
Μια ακόμα πλευρά της «κανονικότητας» είναι εδώ. Τα «κοράκια» της «αγοράς» είναι ευπρόσδεκτα να αρπάξουν τα δάνεια των ανθρώπων και να κερδίζουν αυτά και οι τράπεζες. Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι πως άμεσα, τώρα, χρειάζεται να δημιουργηθούν μαζικές αντιστάσεις και κινητοποιήσεις, ώστε να μην περάσουν τα σχέδια τους
Διαβάστε ολόκληρο το «ραβασάκι»:

από ημεροδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom