Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΑΓΡΙΝΙΟ: Μαζική, παρά τη βροχή, η κινητοποίηση για την Κοινωνική Ασφάλιση (φωτο)


Μαζικό, παρά τη βροχή, ήταν το συλλαλητήριο που οργάνωσαν το πρωί του Σαββάτου το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Αιτωλοακαρνανίας και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, για
τη δημόσια - κοινωνική ασφάλιση, ενόψει και του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Δήμας, γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο οποίος μεταξύ άλλων ανάφερε ότι «ο στόχος της ΝΔ είναι να εφαρμόσει το νόμο Κατρούγκαλου και όχι να τον καταργήσει, να τον βελτιώσει ακόμα και από νομικά κενά και να τον βάλει στη ζωή για να παραδοθούν τα αποθεματικά των ταμείων στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και των περίφημων "επενδυτών της κεφαλαιαγοράς", για να απαλλαγεί το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία από τις όποιες εισφορές κατέβαλλαν στα ασφαλιστικά ταμεία, για να γίνει ακόμα φθηνότερη η ήδη τσακισμένη εργατική δύναμη. Αυτό να κρατήσουμε συνάδελφοι» (Διαβάστε στο συνημμένο ολόκληρη την ομιλία του).

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Γιώργος Δημητρουλής, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας, καταγγέλλοντας ότι «το νέο νομοσχέδιο επιχειρεί να καταργήσει ό,τι με κόπο έχει χτιστεί εδώ και χρόνια». Επίσης χαιρέτησαν ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας και ο Βασίλης Νικάκης, πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Δήμα Δήμα και δείτε φωτο:






https://www.902.gr/

ΕΔΩ διαβάστε και δείτε φωτο & βίντεο από το μεγάλο Συλλαλητήριο της Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom