Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Θεσ/κη: Γιαγιά, παππούς και 8χρονος εγγονός απέναντι σε πέντε οπλισμένους ληστές στο Ωραιόκαστρο (βίντεο)


Άγρια ληστεία σε σπίτι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Οι πέντε ληστές αιφνιδίασαν τα θύματά τους. Ο 85χρονος που έζησε τη ληστεία περιγράφει τις στιγμές τρόμου που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του...

Αντιμέτωποι με πέντε οπλισμένους κουκουλοφόρους, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, ήρθαν ζευγάρι ηλικιωμένων και ο οκτάχρονος εγγονός τους, χθες (27-11-2019) στις 19.00 το απόγευμα, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες διέρρηξαν την οικία και εισέβαλαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αιφνιδιάζοντας τους ηλικιωμένους και το παιδί. Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και την απειλή όπλων, ερεύνησαν το σπίτι και άρπαξαν 380 ευρώ μαζί με κοσμήματα.

Οι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και οι αστυνομικές Aρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο 85χρονος παππούς, ο ένας από τους ληστές κρατούσε καραμπίνα. Ακόμα δεν είχε ξεπεράσει το ισχυρό σοκ της ληστείας.

Το θύμα τόνισε πως ο ένας από τους ληστές του φέρθηκε καλά και εκείνος με νοήματα τον ευχαριστούσε. “Έτρεμε η ψυχή μου για το 8χρονο εγγονάκι μου, που είχαμε μαζί” λέει μεταξύ άλλων και συνεχίζει: “δεν είχαμε βάλει συναγερμό γιατί ήταν νωρίς και ξαφνικά τους είδαμε μπροστά μας”.


https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom