Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Αμβρόσιος: Ένα αμετανόητο φασισταριό (βίντεο)


Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του από τη Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο Θανάσης Λενής, ο Αμβρόσιος έσπευσε να δηλώσει αμετανόητος για τα έργα και τις ημέρες του
(διαβάστε εδώ ποιος είναι ο φασιστο-Αμβρόσιος, μέσα από δημοσιεύματα του «Ημεροδρόμου).

Ο Αμβρόσιος, τον οποίο ποτέ  η επίσημη ηγεσία της εκκλησίας δεν εγκάλεσε δημοσίως σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό ΑΝΤ1, δήλωσε μεταξύ άλλων: 
«Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη περίπτωση που ζητάω συγγνώμη, αλλά επειδή κανείς δεν είναι αλάθητος και μπορεί άθελα μας να πικραίνουμε ανθρώπους, από το ποίμνιό μου ζητάω συγγνώμη, λέγοντας εάν κάπου σας ενόχλησα, ζητώ συγγνώμη, για να είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, δεν έχω κάτι για το οποίο έχω μετανιώσει». Επίσης,  χαρακτήρισε «παράσημο» (!) την ποινή που του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο σχετικά με τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους, που κρίθηκαν ρατσιστικές (διαβάστε εδώ). 
Ακολουθεί το βίντεο με το αμετανόητο φασισταριό. Είμαστε σίγουροι, δε, ότι ο Αμβρόσιος θεωρεί και τη λέξη φασισταριό  «παράσημο». Υπενθυμίζουμε ότι έχει δηλώσει: «…προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά, όχι κατσαπλιά, όχι συμμορίτη, όχι άθεο και αριστερό, ούτε αντάρτη και προδότη. Φασίστα ναι, κατσαπλιά ποτέ» (βίντεο εδώ).


https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom