Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Αγρίνιο: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη χωραφιού και στη σύζυγό του που γκρέμισαν εκκλησάκι στη Μεγάλη Χώρα (φωτο)



Δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών σχηματίστηκε σε βάρος ενός 68χρονου και μιας 69χρονης (του ιδιοκτήτη του οικοπέδου που βρίσκεται το παρεκκλήσι και της συζύγου του) διότι, σύμφωνα με την
αστυνομία, φέρεται να προκάλεσαν ολοκληρωτική φθορά στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου με πλατφόρμα από τρακτέρ και με επαναλαμβανόμενη βίαιη πρόσκρουσή της στον τοίχο της εκκλησίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 68 και 69 ετών αντίστοιχα, διότι ενεργώντας από κοινού, προκάλεσαν με γεωργικό ελκυστήρα ολοκληρωτική φθορά σε παρεκκλήσι που βρισκόταν σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 68χρονου.

Δεν ξανάγινε! Γκρέμισαν εκκλησάκι στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου – Οργή στους κατοίκους, έρευνα για τους δράστες (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)
Σοκαριστικές εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσαν (άγνωστοι μέχρι χθες) δράστες στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Μεγάλη Χώρα (Ζαπάντι) Αγρινίου.

Από τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πως γκρέμισαν ολοσχερώς τον μικρό ναό που στόλιζε την περιοχή και που με ευλάβεια οι πιστοί της περιοχής διατηρούσαν χρόνια τώρα.

Το εκκλησάκι ανήκει στη δικαιοδοσία της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και ο υπεύθυνος εφημέριος ανέφερε το συμβάν στην αστυνομία.

Μέσα από την σελίδα του χωριού στο facebook φαίνεται η οργή των πολιτών από τα σχόλια και τις αναρτήσεις που διαδέχονται η μια την άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom