Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Σοκ στην Καβάλα: Διπλό φονικό στη Χρυσούπολη για… το πάρκινγκ ενός φορτηγού! (φωτο)


Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στη Χρυσούπολη της Καβάλας,όταν 50χρονος πυροβόλησε και σκότωσε δύο γείτονές του,μητέρα και το γιό της, για τη θέση πάρκινγκ του φορτηγού του 40χρονου θύματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωινή της Καβάλας, ένας 50χρονος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο γείτονες του, μία 60χρονη και τον 40χρονο γιο της.

Το περιστατικό έγινε στη συνοικία Ποντιάδα της Χρυσούπολης. Ο δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης πυροβόλησε και κατά δύο ακόμη γειτόνων που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει.

Όπως γράφει η εφημερίδα Πρωινή, ο λόγος για τον οποίο έγινε το φονικό φέρεται να είναι ασήμαντος, κι έχει να κάνει με το σημείο στάθμευσης του φορτηγού του 40χρονου. Δράστης και 40χρονος που ήταν γείτονες, φέρονται να είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος.

Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η αστυνομία αλλά και το φορτηγό που ανήκει στον 40χρονο που έπεσε επίσης νεκρός από τους πυροβολισμούς του δράστη και γείτονα του.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το διπλό φονικό της Χρυσούπολης.

Σύμφωνα με αυτές τις λεπτομέρειες ο χθεσινοβραδινός καυγάς ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (ίσως για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιός της το φορτηγό) είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη.

Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιό της πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό.

Ο φερόμενος ως δράστης, είναι σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος του Δήμου Νέστου.

https://seleo.gr/ & https://www.proininews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom