Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο άτομα έπεσαν σε φρεάτιο - Ένας νεκρός


Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στην Πάτρα με έναν άντρα να χάνει τη ζωή του, έπειτα από πτώση σε φρεάτιο κι άλλον ένα να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου σύμφωνα με το protothema.gr/σήμανε συναγερμός στο Ρίο της Πάτρας, καθώς πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση.

Ο άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο γιος του (41 ετών) έχει τραυματιστεί και αυτός χωρίς με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να είναι σοβαρά.

Στην περιοχή του δυστυχήματος έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό των ατόμων τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.

Σύμφωνα με το tempo24.news/ δεν πρόκειται για πατέρα και γιο,αλλά για εργάτη και τον γιο του ιδιοκτήτη.

Με την επέμβαση της πυροσβεστικής, που βρέθηκε άμεσα στο σημεία, ένας 40χρονος άνδρας απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου μπήκε στην αναζωογόνηση. Πρόκειται για τον γιο του ιδιοκτήτη σπιτιού στο οποίο εκτελούνταν εργασίες στο βόθρο.

Νεκρός ανασύρθηκε ο 50χρονος εργάτης που συμμετείχε στις εργασίες και έπεσε στον βόθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom