Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Απίστευτο! Έκλεψαν τις εισπράξεις του χθεσινού αγώνα Αρη - Μόλντε!


Σε μια απίστευτη καταγγελία προς την αστυνομία, προχώρησε σήμερα στέλεχος της ΠΑΕ Άρης, κάνοντας γνωστό πως όταν επέστρεψε στο σπίτι του τα ξημερώματα, μεταφέροντας τις εισπράξεις του αγώνα Άρης - Μόλντε,
άγνωστοι επιτέθηκαν στον ίδιο και στην οικογένεια του με αέριο, αρπάζοντας τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε περίπου στις 9 το πρωί και αφορά στον συνονόματο ξάδελφο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Θόδωρου Καρυπίδη, που φέρεται να είχε μαζί του ποσό που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι άγνωστοι δράστες φέρονται να ακολούθησαν το θύμα τους, μετά τον αγώνα, μέχρι το σπίτι του στη Βέροια και νάρκωσαν τον ίδιο, τη σύζυγο και το μικρό παιδί του με αέριο, φεύγοντας με τα χρήματα.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, με την προανάκριση να διενεργείται από την ασφάλεια Βέροιας.
https://www.eleftherostypos.gr/

Κατάρες Καρυπίδη για τους ληστές: «Να τα φάτε σε φάρμακα, λαμόγια - Και το μωρό ψεκάσατε, ρε;»

Το περιστατικό σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ,Θόδωρος Καρυπίδης,μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Σε φάρμακα να τα πάρετε όλα. Θα είναι πολλά τα φάρμακα αλλά χαλάλι σας λαμόγια. Και το μωρό ψεκάσατε, ρε; Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο ημέρα που ήταν. Να περιμένετε τα χειρότερα".

http://www.topontiki.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθεις τηλεοραση(ET3)και μαθαινεις νεα μαλλον admin...ετσι δεν ειναι?μαλιστα τα αναπαραγεις χωρις βεβαια να αναφερεις τις πηγες σου οπως ρητα αναφερει ο νομος...αυτη ειναι δημοσιογραφια...ευγε!!! Συνεχισε ετσι και θα πας μπροστα...to be continued..

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Ανώνυμε εγώ ούτε δημοσιογράφος είμαι,ούτε οπαδός κάποιας ομάδας... Διατηρώ ένα προσωπικό blog,όπου αναδημοσιεύω ειδήσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και μάλιστα το συγκεκριμένο άρθρο φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή μίας εκ των μεγαλυτέρων εφημερίδων της χώρας κι έχει δημοσιευθεί αυτούσιο σε δεκάδες γνωστές επαγγελματικές σελίδες...
Αν εσύ γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια γύρω από το θέμα πολύ ευχαρίστως να την δημοσιεύσω αν μου τη στείλεις τεκμηριωμένη και επώνυμα.

Read more: Go to TOP and Bottom