Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Μακάβρια ανακάλυψη στο Αγρίνιο: Βρέθηκε πτώμα σε χώρο αποσκευών λεωφορείου! (φωτο)


Οδηγός λεωφορείου στο Αγρίνιο σήμερα το πρωί αντίκρισε εικόνες σοκ όταν στάθμευσε κοντά στην Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων επειδή διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το όχημά του.

Ειδικότερα ο οδηγός όταν κατέβηκε να δει τι συνέβαινε αντίκρισε ένα μακάβριο θέαμα καθώς βρήκε το πτώμα ενός άνδρα ο οποίος είχε κρυφτεί στο σασμάν του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός κάλεσε την Αστυνομία,η οποία ερευνά την υπόθεση  μέχρι και αυτή την ώρα,ενώ στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του ατόμου.
Τα στοιχεία του άνδρα δεν έχουν γίνει ακόμη  γνωστά και δεν υπάρχουν σαφής πληροφορίες για το πως ο άνδρας έχασε τη ζωή του.

Το λεωφορείο έφτασε στο Αγρίνιο χθες βράδυ από το Βελιγράδι, όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά το πήγε σε συνεργείο της πόλης στην Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων και κατά τον έλεγχο βρήκαν το πτώμα.

Υπάρχει η πιθανότητα ο νεκρός υπηκοότητας Αφγανικής ή Πακιστανικής όταν είδε γερμανικές πινακίδες να κατάλαβε πως είχε προορισμό την Γερμανία και να τρύπωσε στο λεωφορείο. Η υψηλή ζέστη και οι αναθυμιάσεις ίσως είναι οι αιτίες του θανάτου του.
 του θανάτου του.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom