Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στον Πόρο: Αυτοί είναι οι Ρώσοι που βρήκαν τραγικό θάνατο στο μοιραίο ελικόπτερο! (φωτο & βίντεο)


Μαζί με τον Έλληνα πιλότο, Νίκο Καρυστινό, δύο Ρώσοι πολίτες πέθαναν όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στον Πόρο. Πρόκειται για τους Mikhail Abramov και Davel Akolinin, με τον πρώτο να έχει μακρά πορεία στον επιχειρηματικό κόσμο της Ρωσίας.

Υψηλόβαθμο στέλεχος μιας εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών, φιλάνθρωπος και με ένα τεράστιας σημασίας "δημιούργημα". Το πρώτο ιδιωτικό μουσείο εικόνων και Τέχνης, με αμέτρητες χριστιανικές και βυζαντινές εικόνες. Ένα έργο για το οποίο έχει βραβευθεί και χρηματοδοτούσε αποκλειστικά ο ίδιος.

Τρεις νεκροί ο απολογισμός της ανείπωτης τραγωδίας στον Πόρο, με το ελικόπτερο που συνετρίβη νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 20.08.2019.
Ο ένας, ήταν ο Έλληνας πιλότος, Νίκος Καρυστινός, ο οποίος είχε «γράψει» πάνω από 7.000 ώρες πτήσης στην Πολεμική Αεροπορία και είχε αναλάβει να μεταφέρει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος δύο Ρώσους πολίτες.
Εκείνοι, είχαν την ίδια τραγική τύχη με τον Νίκο Καρυστινό και πλέον ρωσικά μέσα ενημέρωσης φέρνουν στο «φως» της δημοσιότητας το ποιοι ήταν οι Ρώσοι που πέθαναν όταν το ελικόπτερο συνετρίβη.
Πρόκειται για τους Mikhail Abramov και Davel Akolinin. Οι πληροφορίες για τον πρώτο είναι αρκετές, ενώ σαφώς λιγότερες έως… ελάχιστες μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για τον δεύτερο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με μέσα ενημέρωσης από την Ρωσία, ο Mikhail Abramov ήταν επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, δημιουργός του πρώτου ιδιωτικού μουσείου εικόνων και τέχνης στην Μόσχα. Τον θάνατό του ανακοίνωσε μέσω Facebook η κριτικός τέχνης, Irina Yazykova, αλλά και ο διευθυντής του Επιστημονικού Κέντρου για τον Ανατολικό Χριστιανικό Πολιτισμό, Alexei Lidov.

Δείτε τις αναρτήσεις για τον Mikhail Abramov που πέθανε όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στον Πόρο


«Ως ένας σημαντικός επιχειρηματίας στον χώρο των κατασκευών, ο «Μίσα» θεωρούσε το μουσείο αυτό ως «παιδί» του και επένδυσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, δείχνοντας έτσι και το γιατί ήταν τόσο επιτυχημένος και στις άλλες δουλειές του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Alexei Lidov. 

Ποιος ήταν ο Mikhail Abramov

ελικόπτερο
Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα επιβεβαίωσε τα ονόματα των νεκρών από την τραγωδία με το ελικόπτερο, αναφέροντας πως ο Mikhail Abramov γεννήθηκε στην Μόσχα το 1963 και από το 1985 ασχολούνταν με επιχειρηματικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων εμπόριο δερμάτινων προϊόντων.
Πιο συγκεκριμένα, είχε υψηλόβαθμη θέση στην RGS Group, που ήταν για πολλά χρόνια η μεγαλύτερη και ισχυρότερη ασφαλιστική εταιρεία της Ρωσίας, έχοντας πλέον «πέσει» στην δεύτερη θέση πίσω από την SOGAZ.
Το ενδιαφέρον του για την συλλογή εικόνων ξεκίνησε στις αρχές του 2000 και τελικά το 2006 ίδρυσε το πρώτο ιδιωτικό μουσείο εικόνων και τέχνης στην Μόσχα, το οποίο και χρηματοδοτείτο αποκλειστικά από τον ίδιο.


Το μουσείο ξεκίνησε σαν μια ιδιωτική συλλογή βυζαντινών και παλαιών ρωσικών εικόνων και κατέληξε να γίνει μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων, με συνολικά 4.000 έργα τέχνης και τουλάχιστον 600 εικόνες, αποσπώντας πολλές διακρίσεις και βραβεία.ελικόπτερο
Ταυτόχρονα με το μουσείο και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ηγούνταν και πολλών ακόμη φιλανθρωπικών δράσεων.
Με πληροφορίες από: pravmir.ru / theartnewspaper.ru / russikona.ru
Φωτογραφίες από: new.russikona.ru.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom