Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΤΩΡΑ: Επεσε ελικόπτερο στον Πόρο - Διακοπή ρεύματος στο νησί (βίντεο)


Ένα ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε πριν από λίγο  στον Πόρο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια.



Την ώρα αυτή διεξάγονται έρευνες για τα άτομα (άγνωστο πόσα) τα οποία επέβαιναν στο ελικόπτερο. Η πτώση έγινε στη θαλάσσια περιοχή Πούντα,ανάμεσα στον Πόρο και στο Γαλατά.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο επιβαίνοντες και ότι το ελικόπτερο έπεσε όταν κατά την απογείωση του από τον Γαλατά βρήκε σε καλώδια της ΔΕΗ.

Ηδη δύτες ερευνούν το βυθό στο σημείο της πτώσης,ενώ αρκετά παραπλέοντα σκάφη έχουν προστρέξει για βοήθεια...
Διακοπή ρεύματος στον Πόρο,που προφανώς έχει σχέση με την πτώση του ελικοπτέρου 
Σύμφωνα με το δήμαρχο Πόρου αυτή τη στιγμή υπάρχει κινητοποίηση του λιμενικού με βάρκες και δύτες για να μπορέσουν να δουν πόσοι ήταν οι επιβάτες του ελικοπτέρου, το οποίο έχει πέσει ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο, και αν υπάρχει δυνατότητα απεγκλωβισμού τους. 

Στην περιοχή του Γαλατά βρίσκεται ασθενοφόρο. Το ελικόπτερο βρήκε σε καλώδια της ηλεκτροδότησης του Πόρου με τον Γαλατά και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. Οι επιβαίνοντες σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ανέρχονται στους τέσσερις.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο σημείο σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom