Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Σοκαριστικό τροχαίο στο Καματερό: Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και τον παρέσυρε αυτοκίνητο για 20 μέτρα (φωτο & βίντεο)

Ένα σοκαριστικό τροχαίο με ένα τραυματία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική που χρειάστηκε να επέμβει, σημειώθηκε στο Καματερό το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ένας άνδρας 40 ετών τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια στην οδό Κωστή Παλαμά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο άνδρας να «πετάξει» 20 μέτρα μακρύτερα και να προσγειωθεί στην αυλή ενός σπιτιού.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες οι οποίοι τον απεγκλώβισαν «με χρήση διασωστικής σειράς» όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Δείτε φωτογραφίες από την οδό Κωστή Παλαμά όπου σημειώθηκε το τροχαίο





kam3
kam2
kam1

Με τη χρήση διασωστικής σειράς ένα άτομο τραυματισμένο, από όχημα, συνεπεία τροχαίου, επί της οδού Κωστή Παλαμά στο Καματερό Αττικής. Επιχείρησαν 6 με 2 οχήματα.

https://www.protothema.gr/

Ο οδηγός κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί της οδού Κωστή Παλαμά, όταν έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του και έπεσε πάνω σε 40χρονο πεζό.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε ο πεζός εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά. Ο άτυχος άνδρας πέθανε ακαριαία.

Από την άλλη, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε στο όχημα του με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Ο άνδρας είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Τόσο η σορός του άτυχου 40χρονου όσο και ο τραυματισμένος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom