Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Δύσκολα ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό 2 - 1 (φωτο & βίντεο)


Πρεμιέρα σήμερα στην Super League 1 και ο πρωταθλητής και κυπελλούχος ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον ανανεωμένο Παναιτωλικό,τον οποίο νίκησε όχι εύκολα με 2 - 1.

Αξίζει να σημειώσουμε από την αρχή ότι οι γηπεδούχοι είχαν μόλις 4 Ελληνες στην αρχική τους ενδεκάδα και κανέναν στον πάγκο,ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν 3 Ελληνες στην ενδεκάδα τους κι άλλους 3 στον πάγκο... μετά λέμε γιατί πάει κατά διαόλου η Εθνική μας ομάδα.
Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει με τον Πέλκα



Στον αγώνα τώρα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με σκοπό να το "καθαρίσει" από νωρίς,ενώ αντίθετα ο Παναιτωλικός μπήκε μουδιασμένος κι ώσπου να βρει τα πατήματά του και να αρχίσει να ανεβαίνει στο γήπεδο δέχτηκε το γκολ.

Στο 27' γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά,ο Πολωνός φορ Σφιντέρσκι έκανε την κεφαλιά νικώντας στον αέρα Μαλή και Κνετ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα 1 - 0΄.
Μέχρι το 33' ο ΠΑΟΚ είχε οκτώ τελικές,ενώ ο Παναιτωλικός καμία.Στο 35' έκανε ένα σουτ ο Ρομάν έξω από την περιοχή,με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 38' νέα τελική για τον Παναιτωλικό,όταν γύρισμα του Σανιά από δεξιά και πλασέ στην κίνηση του Μπαΐροβιτς, η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.

Στο 45' ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0: Ο Λημνιός έδωσε στον Πέλκα, αυτός έκανε σουτ στην κίνηση από κοντά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παναιτωλικού.

Λήξη ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 1 - 0.

Με μία αλλαγή και αρκετά δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός παίρνοντας το κέντρο από τον ΠΑΟΚ  επεδίωξε να ισοφαρίσει το ματς.

Τα λεπτά κυλούσαν και ο Παναιτωλικός συνέχιζε την πίεση,χωρίς όμως να καρποφορούν οι προσπάθειές του...

Στο 59' ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Καλή σέντρα του Σανιά από δεξιά,κεφαλιά στην κίνηση από τον Μπαΐροβιτς,όμω η μπάλα και πάλι άουτ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προχώρησε νωρίς σε δύο αλλαγές για να δώσει πνοή στην ομάδα του που φάνηκε να στριμώχνεται....

Στο 72' άστοχη έξοδος του Πασχαλάκη που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Αγρινιώτες!

Λίγο μετά τραυματίστηκε ο Λουσέρο κι αποχώρησε,ενώ η μία από τις δύο αλλαγές του ΠΑΟΚ πέτυχε ένα τυχερό γκολ κι έγραψε το 2 - 0 κόβοντας τη φόρα των παικτών του Παναιτωλικού.

Στο 76' γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Κροάτης  Μίσιτς έκανε μία περίεργη σέντρα από δεξιά, ο Κνετ προσπάθησε να διώξει, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο, αλλά κατέληξε στα δίχτυα του και... 2 - 0.

Στο 85' ένα καλό σουτ από τον Ντουάρτε έξω από την περιοχή, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Και εκεί που όλα φαίνονταν πως είχαν τελειώσει ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ.Στο 92' μειώνει ο Παναιτωλικός με σουτ του Ντάλσιο μέσα από την περιοχή και αριστερά. Η μπάλα βρήκε και στο αριστερό δοκάρι.

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ με έναν φοβερό Λημνιό στα πλάγια της επίθεσής του,ενώ ο Παναιτωλικός με τα πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του και τις δύο όψεις που παρουσίασε σήμερα άφησε καλές εντυπώσεις!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Ντάγκλας Αουγκούστο, Λημνιός, Πέλκας (79' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (61' Μίσιτς), Σφιντέρσκι (67' Ακπομ).

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Ντάλσιο, Λουσέρο (75' λ.τ. Τσιγγάρας), Ντίας, Φυτόπουλος (46' Μιμίτο), Ρομάν (68' Ντουάρτε), Μπαΐροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom