Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στη Σάμο: 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή παίζοντας μπάσκετ


Τον χαμό ενός νέου ανθρώπου θρηνεί η Σάμος, καθώς ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε μπάσκετ.Δεν υπάρχουν λόγια μα ούτε κι οι κατάλληλες λέξεις να περιγράψεις το ανείπωτο.Τον θάνατο ενός τόσο νέου ανθρώπου.

Ο 19χρονος Νίκος Μαθιός, φοιτητής και αθλητής, διαθέτοντας εξαιρετικό χαρακτήρα, έφυγε το βράδυ της Παρασκευής από κοντά μας,ενώ βρίσκονταν σε στιγμές άθλησης στα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ του κλειστού Γυμναστηρίου Καρλοβάσου.

Συμφωνα με την ιστοσελίδα samiakonvima οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους γιατρούς, τόσο του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, αρχικά, όσο και του Νοσοκομείου Σάμου, όπου διακομίστηκε στη συνέχεια, ήταν υπεράνθρωπες, αλλά δυστυχώς ο νεαρός κατέληξε.

Στον πατέρα, αγαπητό σε όλους, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίων, Μανώλη Μαθιό, και σε όλη την οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Η κηδεία του μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε σήμερα το πρωί στις 11:00 στον ιερό καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νέο Καρλόβασι.

http://samiakonvima.blogspot.com/ & https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom