Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Έσφαξε τον πατέρα της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει


Σοκ στην Αγία Παρασκευή. 35χρονη μαχαίρωσε τον 68χρονο πατέρα της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Έκοψε τις φλέβες της αλλά την πρόλαβαν εν ζωή οι αστυνομικοί. Άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν τη νεαρή γυναίκα στη δολοφονία.
Είναι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να δώσει ακόμη κατάθεση.

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Αγία Παρασκευή. 35χρονη μαχαίρωσε τον 68χρονο πατέρα της και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (21.06.2019), όταν γείτονες άκουσαν φωνές και κάλεσαν την αστυνομία και έρχεται μόλις λίγες μέρες αφού μια 68χρονη στο Γουδί σκότωσε τη μητέρα της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 35χρονη γυναίκα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της στους καρπούς και των δυο χεριών της.

Τη γυναίκα πρόλαβαν ζωντανή οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της πάρουν μια πρώτη κατάθεση, αλλά η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ και άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να μιλήσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: