Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Χρυσό μετάλλιο η Άννα Κορακάκη στο πιστόλι 25μ. στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες


Θρίαμβος για την χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη πριν από λίγο στο πιστόλι 25μ. στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το δεύτερό της μετάλλιο εδώ στο Μινσκ, αυτή τη φορά
χρυσό και μάλιστα με νέο ρεκόρ αγώνων. 

Από το ξεκίνημα του τελικού τέθηκε επικεφαλής και δεν έχασε την πρωτοπορία ούτε όταν έπαιξε τον αγώνα μπαράζ με τη δεύτερη, την πενηντάχρονη Ντίτελ.

Διπλά χαρούμενη, όπως λέει, νιώθει η Άννα Κορακάκη λίγες μόλις στιγμές μετά την πελώρια επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Μινσκ.

Η 23χρονη πρωταθλήτρια δηλώνει:
"Είμαι χαρούμενη και μάλιστα διπλά. Όπως και στο Ρίο, έτσι κι εδώ στο Μινσκ πήρα δυο μετάλλια, το ένα χρυσό και, μάλιστα πάλι, όχι στο αγαπημένο μου άθλημα (αεροβόλο πιστόλι 10μ.).

Ο προκριματικός το πρωί ήταν πολύ δύσκολος κι ο συναγωνισμός έντονος, αλλά ευτυχώς δεν είχα πόνους στο χέρι μου. Ενοχλήσεις παρουσιάστηκαν από τη μέση του τελικού κι έπειτα, αλλά, όπως φάνηκε, δεν με επηρέασαν σε σχέση με το αποτέλεσμα. Δώσαμε μπαράζ με την Ντίτελ (Ελβετία), που ήταν τρίτη στον αγώνα μας στο Ρίο και πήρα το χρυσό."
https://hoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom